به گزارش ایسنا، رضا اسدیفرد با بیان اینکه شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی به منظور افزایش بهرهوری زیرساختهای آزمایشگاهی کشور ایجاد شده است، گفت: این شبکه آزمایشگاهی، خدمات متنوعی در حوزههای مختلف فنی و مهندسی همچون مکانیک، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوافضا، معدن، محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی، حوزههای زیست فناوری و پزشکی مانند داروسازی، سلولهای بنیادی، مهندسی بافت، حوزههای علوم شناختی و مغز، صنایع دستی، مواد غذایی و ... ارائه میکند.
وی تصریحکرد: در راستای حمایت از شرکتهای دانشبنیان نوپا، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، بخشی از هزینههای استفاده از خدمات آزمایشگاهی را در قالب یارانه دریافت خدمات از مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی پرداخت میکند.
به گفته معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی ریاستجمهوری، اعتبار حمایتی ویژه شرکتهای دانش بنیان نوپا به میزان ۷۰ درصد هزینههای خدمات آزمایشگاهی و تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال است که از مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی (مراکز با وضعیت عضویت فعال به بالا) قابل دریافت است.
اسدیفرد در خصوص فرایند حمایت افزود: متقاضیان جهت دریافت این حمایت نخست باید به سامانه خدمات اعتباری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی به نشانی my.labsnet.ir مراجعه و درخواست فعالسازی اعتبار ویژه شرکتهای دانشبنیان نوپا در بخش اعتبارات و بارگذاری مستندات را ثبت کنند. در مرحله دوم، درخواست توسط شبکه آزمایشگاهی بررسی شده و در صورت تائید درخواست اعتبار فعال خواهد شد.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی در پایان تاکید کرد: مهلت استفاده از این اعتبار تا پایان اسفند ۱۴۰۲ است. مستندات لازم برای دریافت این حمایت شامل طرح تحقیق و توسعه محصول مورد نظر و آزمونهای درخواستی است که شرکت نوپا باید به صورت مختصر و مکتوب در زمان ثبت درخواست در سامانه بارگذاری کند.
انتهای پیام
نظرات