• سه‌شنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1402092820111
  • خبرنگار : 50641

آشنایی صفر تا صد با کناف

آشنایی صفر تا صد با کناف

یکی از محبوب‌ترین روش های طراحی سقف، کناف می باشد که زیر سقف اصلی در جنس های گچی با رویه کاغذی یا پی وی سی ساخته می شود. با استفاده از تایل کناف می توان اشکال هندسی گوناگونی را روی سقف ایجاد کرد که نورپردازی در داخل کناف ها به زیبایی بصری ساختمان ها و نمای ظاهری می افزاید.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت هایپر صنعت فامکو، کناف کاری سقف به دو شکل ثابت و متحرک انجام می گیرد. این کناف کاری برای جذاب تر دیده شدن نمای داخلی ساختمان و دکوراسیون داخلی بسیار پر کاربرد می باشد.

این نوع پوشش سقف داخلی برای اکثر منازل یا شرکت و هلدینگ های لوکس کاربرد دارد. هایپر صنعت فامکو در زمینه تجهیزات ساختمانی در حوزه سقف کاذب و کناف کاری در خدمت شما عزیزان می باشد.

کناف ثابت

نام دیگر این کناف، کناف یکپارچه می باشد. صفحات یا پنل های پیش ساخته از جنس گچ با روکش کاغذی می باشد. برای نصب این نوع کناف می بایست ابتدا روی سقف زیر سازی فلزی انجام گیرد و کناف روی آن با پیچ و مهره وصل می گردد.

کناف متحرک

کناف متحرک یا مشبک به شاسی کشی قابل تنظیم می گویند که تایل های مشبک به شکل وزنی درون آنها قرار گرفته اند. سازه های کناف متحک در اکثر مواقع به شکل T می باشد. برای اجرای سقف کاذب متحرک می توان از تایل هایی از جنس پی وی سی، آکوستیک، فلز، گچ و طلق استفاده نمود.

انواع کناف کاری سقف کدامند؟

  • کناف ساده

این مدل دارای سطح و لبه های بلند می باشد که توسط مقوا محکم پوشانده شده است.

  • کناف مقاوم در برابر رطوبت

کابرد این نوع کناف کاری بیشتر در سقف های محیط های مرطوب همانند حمام و دستشویی یا آشپزخانه می باشد. گچ صفحات این مدل از مواد مقاوم به رطوبت پوشیده شده است.

کناف مقاوم در برابر آتش

گچی که برای کناف های مقاوم در برابر آتش استفاده می شود، حاوی الیاف فایبرگلاس می باشد و بیشتر برای مکان هایی استفاده می شود که امکان آتش سوزی وجود دارد.

کناف مقاوم در برابر آتش و رطوبت

مکان هایی که هم امکان آتش سوزی وجود دارد و مرطوب می باشد از این کناف کاری استفاده می کنند چرا که هم در الیاف آن فایبرگلاس دارد و هم با مواد مقاوم در برابر رطوبت پوشیده شده است.

آشنایی صفر تا صد با کناف

مزیت های استفاده از کناف نسبت به سازه های دیگر چیست؟

کناف کاری یکی از کارهایی است که در پروژه های ساختمانی در جهت زیبایی بیشتر استفاده می شود. در ادامه به مزیت های این ساختار داخلی سقفی می پردازیم:

  • وزن سبک: اکثر متریال استفاده شده در کناف ها گچ و فایبرگلاس می باشد به همین دلیل وزن آن سبک بوده و وزن آن نسبت به سازه های دیگر کمتر خواهد بود.
  • نصب آسان: نصب کناف ها بسیار ساده می باشد. در برخی از انواع همانند نوع متحرک برای متصل شدن کناف به سقف نیازی به پیچ و مهره نمی باشد.

طراحی زیبا و متنوع: قابلیت شکل دهی و انعطاف پذیری این تجهیزات بسیار بالا می باشد بنابراین می توان اشکال هندسی متفاوتی را ساخت تا موجب زیبایی دکوراسیون داخلی ساختمان ها شود.

ابعاد و ضخامت متداول کناف

در بالا به انواع کناف ها اشاره شد، با توجه به نوع آنان ابعاد مختلفی دارند. اما به طور معمول ابعاد 240*120 سانتی می باشند اما طول های 2.5 و 3 متری موجود باشد. کناف ها با ضخامت 6.5، 9.5 ، 12.5، 15 و 18 میلیمتری وجود دارند که هرچه ضخامتشان بیشتر باشد، مقاومت و استحکام بالاتری خواهد داشت.

آیا قیمت کناف نسبت به سازه های دیگر به صرفه تر است؟

 قیمت کناف به عوامل متعددی همچون ابعاد، نوع کناف، سطح پوشش داده شده، طرح یا شکل هندسی، محل نصب و موارد دیگر بستگی دارد. کناف نسبت به سایر سازه هایی همانند سقف کاذب فلزی، گچی، آجری و غیره به دلیل وزن سبک تر و هزینه های پایین حمل و نقل قیمت به صرفه تری دارد.

آشنایی صفر تا صد با کناف

برای خرید سقف کاذب کناف باید به چه نکاتی دقت کنیم؟

قبل از خرید یا سفارش هر نوع کنافی اول از همه باید محل دقیق نصب را مشخص کنید. برا مثال اگر قصد دارید کناف را برای پذیرایی بخرید، قطعا نوع و متریال آن با کناف هایی که در آشپزخانه استفاده می شود، متفاوت خواهد بود.

دومین نکته کیفیت کناف است که بر اساس جنس و ضخامت آن تعیین می گردد. در محل هایی همانند آشپزخانه و سرویس های بهداشتی که رطوبت زیاد است، بهتر است از کناف کاری هایی استفاده شود که با مواد مقاوم به رطوبت پوشیده شده است.

ابعاد کناف کاری نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است، دقت کنید که اندازه و سایز ابعاد با سقف سازگاری داشته باشند. بنابراین، قبل از انجام هر کاری اندازه گیری های دقیق را انجام دهید تا بدانید کدام کناف برای شما مناسب است.

همانطور که گفته شد کناف ها برای انواع منازل، ادارات و یا شرکت هایی با ماهیت هلدینگ در طراحی های دکوراسیون داخلی و زیبایی نمای درونی ساختمان استفاده می شوند. خرید و سفارش اینگونه تجهیزات ساختمانی را می توانید از جایی مطمئن خریداری کنید. پیشنهاد ما به شما شرکت هایپر صنعت فامکو می باشد. این شرکت در زمینه تجهیزات ساختمانی مشغول به فعالیت بوده و شما می توانید با مشاوره از کارشناسان فروش این حوزه، اطلاعات کافی را دریافت کرده و مناسب ترین حالت ممکن را انتخاب نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha