رضا فرامرزی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت دانشآموزان کوچرو عشایری همدان مستقر در شوش اظهار کرد: برای ساماندهی دانشآموزان کوچرو عشایری همدان، مقرر شده است که در جلسهای با حضور مدیران کل آموزش و پرورش استانهای خوزستان و همدان و مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان، وضعیت بررسی شود.
وی ادامه داد: این عشایر کوچرو که شرایط خاصی دارند، سالانه در فتحالمبین شوش مستقر میشوند. این عشایر از استان ییلاقی کوچ میکنند و به مدت حدود سه ماه در خوزستان مستقر میشوند، بنابراین آموزش این دانشآموزان کمی با پیچیدگی است.
رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری خوزستان گفت: متاسفانه ابتدای آذرماه امسال سیلی در شوش جاری شد که بر اثر آن پنج مدرسه کانکسی همراه با تجهیزات آن، از بین رفت و مشکلات این دانشآموزان مضاعف شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۹ کلاس درس این دانشآموزان روی زمین و فضای باز بدون سایهبان برگزار میشود. البته کمکهایی از سوی فرمانداری شوش انجام شد اما کافی نبود.
فرامرزی با تاکید بر ضرورت تهیه چادر برای تشکیل کلاس این دانشآموزان گفت: با توجه به زمان آموزش کوتاه مدت، هر روز آموزش دانشآموزان عشایری مهم است. سیل ۶ آذرماه اتفاق افتاده بود و تاکید بر این بود که چادر تامین شود؛ البته قولهایی داده شده است.
وی عنوان کرد: این دانشآموزان، حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ نفر هستند و معلمان کلاسهای این دانشآموزان از طرف استان خوزستان تامین میشوند. معلمان عشایری از ابتدای مهرماه و آبانماه به استقبال دانشآموزان عشایری به استانهایی از جمله لرستان میآیند و سپس تا تیرماه در خوزستان مستقر میشوند.
رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری خوزستان افزود: مدارس عشایری شوش شبکه برق ندارند و چادرنشین هستند. برای تامین روشنایی با پیگیریهای انجامشده پنل خورشیدی تهیه شد اما نمیتوان از برق این پنلها برای بخاری استفاده کرد، بنابراین در این مدارس مشکل بخاری وجود دارد و به غیر از استفاده از بخاری نفتی چارهای وجود ندارد، هرچند که در استفاده از این بخاریها محدودیت وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات