• سه‌شنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402092819821
  • خبرنگار : 50300

رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری خوزستان عنوان کرد

از بین رفتن ۵ مدرسه کانکسی عشایری در شوش در پی بارندگی‌ها/ لزوم تامین چادر برای تشکیل کلاس 

از بین رفتن ۵ مدرسه کانکسی عشایری در شوش در پی بارندگی‌ها/ لزوم تامین چادر برای تشکیل کلاس 
عکس از آرشیو

ایسنا/خوزستان رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری خوزستان از تشکیل کلاس دانش‌آموزان کوچ‌رو عشایری مستقر در فتح‌المبین شوش در فضای باز به دلیل از بین رفتن مدارس کانکسی بر اثر بارندگی خبر داد.

رضا فرامرزی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت دانش‌آموزان کوچ‌رو عشایری همدان مستقر در شوش اظهار کرد: برای ساماندهی دانش‌آموزان کوچ‌رو عشایری همدان، مقرر شده است که در جلسه‌ای با حضور مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های خوزستان و همدان و مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان، وضعیت بررسی شود.

وی ادامه داد: این عشایر کوچ‌رو که شرایط خاصی دارند، سالانه در فتح‌المبین شوش مستقر می‌شوند. این عشایر از استان ییلاقی کوچ می‌کنند و به مدت حدود سه ماه در خوزستان مستقر می‌شوند، بنابراین آموزش این دانش‌آموزان کمی با پیچیدگی است.

رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری خوزستان گفت: متاسفانه ابتدای آذرماه امسال سیلی در شوش جاری شد که بر اثر آن پنج مدرسه کانکسی همراه با تجهیزات آن، از بین رفت و مشکلات این دانش‌آموزان مضاعف شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۹ کلاس درس این دانش‌آموزان روی زمین و فضای باز بدون سایه‌بان برگزار می‌شود. البته کمک‌هایی از سوی فرمانداری شوش انجام شد اما کافی نبود.

فرامرزی با تاکید بر ضرورت تهیه چادر برای تشکیل کلاس این دانش‌آموزان گفت: با توجه به زمان آموزش کوتاه مدت، هر روز آموزش دانش‌آموزان عشایری مهم است. سیل ۶ آذرماه اتفاق افتاده بود و تاکید بر این بود که چادر تامین شود؛ البته قول‌هایی داده شده است.

وی عنوان کرد: این دانش‌آموزان، حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ نفر هستند و معلمان کلاس‌های این دانش‌آموزان از طرف استان خوزستان تامین می‌شوند. معلمان عشایری از ابتدای مهرماه و آبان‌ماه به استقبال دانش‌آموزان عشایری به استان‌هایی از جمله لرستان می‌آیند و سپس تا تیرماه در خوزستان مستقر می‌شوند.

رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری خوزستان افزود: مدارس عشایری شوش شبکه برق ندارند و چادرنشین هستند. برای تامین روشنایی با پیگیری‌های انجام‌شده پنل خورشیدی تهیه شد اما نمی‌توان از برق این پنل‌ها برای بخاری استفاده کرد، بنابراین در این مدارس مشکل بخاری وجود دارد و به غیر از استفاده از بخاری نفتی چاره‌ای وجود ندارد، هرچند که در استفاده از این بخاری‌ها محدودیت وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha