«سکینه قیصری» دبیر اجرایی این مهرواره، گفت: بی شک جهان تعلیم و تربیت همیشه مدیون قصه و قصهگویی بوده و خواهد ماند چرا که بیان حقایق و معارف این جهان در لباس روایت، شیرینترین و ماندگارترین روش جهت درک حقایق مورد نظر است.
وی با بیان این که مذهب به عنوان یک دستورالعمل تجربه شده توسط اهل معنا، میتواند به ارتباط انسان با خود، خدا و جهان کمک شایانی کند، افزود: هنر قصهگویی به عنوان یک ابزار موثر در انتقال این مهم میبایست مورد توجه قرار بگیرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: اولین مهرواره قصهگویی «یک قصه دو قلو» نیز بر آن است تا توجه به باز آفرینی و بازنویسی از قصههای صاحب نام را برانگیخته کند و بر این محور ضرورت تنوع در متون روایی برای قصهگویی را یادآور شود.
وی افزود: بخشهای مهرواره شامل قصه گویان ۴ تا ۶ سال (۹۰ ثانیه ای)، قصه گویان ۷ تا ۱۲ سال (۹۰ ثانیه ای، پنج دقیقه ای و قصه گویی بلند صحنهای)، قصهگویان ۱۳ سال به بالا (۹۰ ثانیه ای، پنج دقیقه ای، قصهگویی بلند صحنهای، پادکست و داستاننویسی) است.
قیصری مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این مهرواره را ۱۲ دی ماه سال جاری و زمان برگزاری مهرواره را نیز ۲۶ دی ماه اعلاو عنوان کرد: موضوع قصهها با محوریت خانواده و جوانی جمعیت است و قصهها باید پیرامون این موضوع در بخشهای یاد شده آماده شوند.
انتهای پیام
نظرات