• سه‌شنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402092819583
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

دکتر کاظمی آشتیانی جان تازه ای بر زندگی زوج های نابارور داد

دکتر کاظمی آشتیانی جان تازه ای بر زندگی زوج های نابارور داد

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به اینکه دکتر کاظمی آشتیانی جان تازه ای بر زندگی زوجهای نابارور داد، اظهار کرد: تاسیس مراکز درمانی متعدد و راه اندازی گروه‌های مختلف پژوهشی از اقدامات آن دانشمند بود که در بین آنها پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی از مهمترین این مراکز بود.

علی محمدیان اردی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دکتر سعید کاظمی آشتیانی، مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروه‌های مختلف پژوهشی را راه اندازی کرد که در آن میان پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی یکی از مهمترین این مراکز بود.

وی افزود: پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی خرداد ماه ۱۳۷۰ با مدیریت دکتر کاظمی رسما فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون هزاران زوج نابارور با بهره مندی از خدمات این مرکز پیشرفته درمان ناباروری صاحب فرزند شده اند.

محمدیان اردی گفت: دکتر کاظمی در همین دهه و هم زمان با مدیریت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران و پژوهشکده رویان در دانشگاه تربیت مدرس به ادامه تحصیل در رشته علوم تشریح با گرایش جنین شناسی پرداخت و در سال ۱۳۷۶ با رتبه ممتاز موفق به اخذ درجه دکتری شد. دانش فراوان، هوش سرشار، توان مدیریتی بالا از یک سو و تعهد، اخلاص و ایمان همیشگی او به خداوند متعال از سویی دیگر سبب شد تا در دوران حیات کوتاهش در دو حوزه مدیریتش موفقیت‌های چشمگیری همچون گسترش روشهای پیشرفته درمان ناباروری، تولید و تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی جنینی و همانند سازی (کلونینیگ) حیوانات را رقم بزند.

دکتر کاظمی آشتیانی جان تازه ای بر زندگی زوج های نابارور داد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: او در اعتلای نام جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های بین المللی نیز با ثبت این پیشرفت ها، حضور در کنگره‌های متعدد بین المللی و ابتکار برگزاری جشنواره بین المللی رویان سهمی از یاد نرفتنی دارد. متاسفانه غروب چهاردهم دی ماه ۱۳۸۴ قلب این انسان والا از تپیدن ایستاد و علاوه بر خانواده و دوستانش، جامعه علمی کشور را نیز در سوگ و ماتم فقدانش نشاند.

محمدیان اردی گفت: با توجه به کاهش جمعیت در کشور و در راستای سیاست های ابلاغی وزارت بهداشت، در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز اقداماتی در جهت حمایت از زوجین نابارور انجام شده که می توان به ایجاد دو مرکز ناباروری در اردبیل و پارس آباد اشاره کرد که در حال خدمت رسانی می باشند.

وی خدمات ویزیت و مشاوره درمانگاهی شامل ویزیت زنان توسط فلوشیپ نازایی، ویزیت مردان توسط اورولوژیست، ویزیت بیهوشی، طب سنتی ایرانی، مشاوره سلامت جنسی، مشاوره ایمونولوژی، مشاوره فرزندآوری، خدمات درمان ناباروری IUI-میکرو اینجکشن ICSI و انتقال جنین- IVF- خدمات انجماد و ذوب جنین و تخمک واسپرم و ذخیره سازی آن ها- لیزرهچینگ جنین - انجام عمل های هیستروسکوپی را از جمله خدمات مرکز ناباروری در اردبیل عنوان کرد.

محمدیان اردی خدمات مرکز درمان ناباروری سطح ۲ در بیمارستان شهدا پارس آباد را نیز شامل خدمات ویزیت درمانگاهی شامل ویزیت زنان توسط متخصص زنان، ویزیت مردان توسط اورولوژیست و خدمات آزمایشگاهی و درمان ناباروری IUI برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha