• یکشنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۲ / ۰۱:۱۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402092618236
  • خبرنگار : 50549

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری:

نهضت فاطمی در تمام فتنه‌ها انقلاب اسلامی را محافظت کرده است

نهضت فاطمی در تمام فتنه‌ها انقلاب اسلامی را محافظت کرده است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: نهضت فاطمی در تمام فتنه‌ها انقلاب اسلامی را محافظت کرده است و ارادتمندان حضرت زهرا(س) همواره فتنه‌های دشمنان علیه انقلاب را خاموش کرده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی‌اکبری،  شامگاه ۲۵ آذرماه، در مراسم شب شهادت حضرت زهرا(س) در  رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: موضوع سخن قواعد و اصول زندگی فاطمی است، اولین قاعده ارتباط صمیمانه، گرم و عاشقانه با پروردگار متعال بود که به صورت ویژه در نماز حضرت متجلی بود.

وی افزود: دوم مسئله طهارت و پاکیزگی است، طهارت و پاکیزگی فکر، دل و عمل که دستور کار ارادتمندان حضرت زهرا(س) پاک زندگی کردن است.

حاج علی‌اکبری ادامه داد: سومین مورد صدق بود از ویژگی‌های حضرت زهرا(س) صدیقه است، حقیقت صدق با همه ابعادش در محیط شخصیت حضرت زهرا(س) و همه فرزندانش به عنوان محور فضیلت‌هاست.

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: در محضر معارف فاطمی یکی از مهمترین ویژگی‌های حضرت که در این ویژگی ایشان صاحب رتبه اول و بی‌نظیر است عبارت است از دفاع جانانه و عاشقانه از حریم ولایت، این درسی بود که حضرت زهرا (س)  تا قیام قیامت به جامعه بشری، مومنان و فرزندان معنوی خود هدیه کرد.

وی تصریح کرد: در بین صفات حضرت زهرا(س) محبت صفات اولیاء از همه برجسته‌تر است، این یعنی حضرت عاشق و دلداده ولی خدا بود. وقتی حریم ولی خدا در خطر قرار گرفت و رحلت رسول خدا، درست زمانی بود که منافقان برنامه‌ریزی کرده بودند تا این نور الهی خاموش شود و اسلام در آن قدم نخست در محیط جهالت دفن شود، طراحی چند ضلعی اتفاق افتاد و یک هاله از نفاق روی آن قرار گرفت.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور بیان کرد: در ماجرای غدیر وقتی پیامبر تداوم اسلام را در اطاعت از امیرالمؤمنین بیان فرمود، عده‌ای برنامه‌ریزی کردند در شب ماجرای غدیر پیامبر(ص) را ترور کنند، اما چون موفق نشدند از آن زمان منتظر رحلت پیامبر(ص) بودند تا مقدمات فتنه را فراهم کنند.

وی گفت: آن زمان که پیامبر(ص) در بستر و آسمان مدینه پر از ابر فتنه بود، حضرت زهرا(س) نظاره‌گر این جریانات بودند. بلافاصله پس از رحلت و قبل از دفن پیامبر(ص) شرایط پیچیده شد و در حالیکه پیامبر(ص) برای امیرالمؤمنین در غدیر بیعت گرفته بود، اما در این ابر فتنه اکثر جامعه دچار تردید شدند.

حاج علی اکبری ادامه داد: تاریکی و جهل جامعه آن روز را فرا گرفت، فتنه، ولی خدا را منزوی و گوشه‌نشین کرد، چراکه اگر حضرت به میدان می‌رفت فتنه اسلام را نابود می‌کرد، لذا فاطمه(س) باید به میدان می‌رفت.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور بیان کرد: این طور پندار می‌شد که چون زهرا(س) یادگار پیامبر(ص) است، اگر به میدان برود، حرمت او را نگه می‌دارند، لذا حضرت به میدان رفت، قیام حضرت مادر یک قیام یک نفره بود که به تنهایی همه رنج‌ها را باید تحمل می‌کرد.

درس جاودانه حضرت زهرا(س) این بود که ولی خدا را تنها نگذارید

وی اظهار کرد: آنکه برای حیات دین و قرآن و سعادت بشریت جان خود را فدا کرد، حضرت زهرا(س) بود درس جاودانه حضرت این بود که هیچگاه ولی خدا را تنها نگذارید.

حاج علی اکبری تصریح کرد: به برکت نهضت فاطمی قیام‌ها برپا شد. حضرت طی ۹۵ روز  قیام از انجام هیچ اقدامی برای دفاع از حریم ولایت فروگذار نشد و بعدها این قیام یک پشتوانه شد که قله این قیام عاشورای حسینی بود و خط ولایت امیرالمؤمنین ماندگار و در اوج تاریکی‌ها این نور باقی ماند، تا اینکه طی سفر تاریخی علی بن موسی الرضا(ع) به قومی که وعده داده شده بود، به نمایندگان ملت ایران در نیشابور تحویل داده شد.

امام جمعه موقت تهران گفت: در خرداد ۴۲ مردی از تبار موسی بن جعفر (ع) مقدمه یک انقلاب بزرگ الهی، علوی و فاطمی را برپا کرد و کلمه فدک که اسم رمز ولایت امیرالمؤمنین بود، رمز انقلاب مردم ایران شد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: نهضت فاطمی در تمام فتنه‌ها انقلاب اسلامی را محافظت کرده است و ارادتمندان حضرت زهرا(س) همواره فتنه‌های دشمنان علیه انقلاب را خاموش کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha