• شنبه / ۲۵ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1402092517806
  • خبرنگار : 71553

خودکفایی در شکر چگونه محقق می‌شود؟

خودکفایی در شکر چگونه محقق می‌شود؟

مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای خودکفایی در تولید شکر آنچه که نیاز داریم افزایش ظرفیت صنعتی است؛ کشاورزان ما توان خرید ادوات به روز دنیا را ندارند و باید به آنها یارانه و تسهیلاتی در این جهت ارائه شود.

به گزارش ایسنا، پیمان حصاری با بیان اینکه نمی‌توانیم قیمت چغندر قند را زیاد بالا ببریم چون قیمت شکر هم بالا خواهد رفت، گفت که ۶۵ تا ۷۰ درصد شکر تولیدی از چغندر قند بوده و مابقی از نیشکر تامین می‌شود.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، ادامه داد: سطح قابل برداشت نیشکر ۸۰ تا ۹۰ هزار هکتار است. 

مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی افزود: شکر تولیدی ما طی سال‌های گذشته یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن بوده است و بر اساس اطلاعات و آمار جمع‌بندی شده میزان شکر مصرفی خانوار ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن، در نوشابه ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن در صنوف ۶۰۰ هزار تن و در شیرینی و شکلات ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزار تن است.

حصاری تصریح کرد: می توانیم بیش از ۵ میلیون تن چغندر قند در کشت پاییزه تولید کنیم.

وی در پایان گفت: برای خودکفایی در تولید شکر آنچه که نیاز داریم افزایش ظرفیت صنعتی است. کشاورزان ما توان خرید ادوات به روز دنیا را ندارد. باید به آنها یارانه و تسهیلاتی در این جهت ارائه شود. همچنین قیمت گذاری دستوری برای شکر و چغندر قند چالش بزرگی برای تولید است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha