مهدی سعادتی درخصوص جزئیات این نشست به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: مقرر شد وارثین پس از گذراندن مراحل انحصار وراثت و دریافت گواهی مربوطه نسبت به جابه جایی سهام اقدام نمایند.
وی اضافه کرد: بیش از سه میلیون و ۵۰۰هزار نفر فوت شده در کشور همچنان به عنوان سهامدارهستند، که باید سهام آنها به بیش از ۱۵ میلیون نفر منتقل شود.
رئیس فراکسیون سهام عدالت مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص پرداخت وجه انتقال سهام متوفیان هشدار داد و تصریح کرد: دریافت هرگونه وجه از وراث در نقل و انتقال سهام عدالت، غیرقانونی بوده و هر مرجعی نسبت به دریافت وجه اقدام نماید مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
سعادتی اضافه کرد: هزینه های مربوطه از محل سود سپرده های متوفیان دریافت شده است و به ازای هر نفر مبلغ ۶۱ هزار تومان به حساب خدمات دهنده واریز خواهد شد.
وی همچنین در خصوص پرداخت سود سهام عدالت نیز گفت: براساس تصمیمات و برنامه ریزیهای انجام شده تا پایان آذرماه بخش اول سود به حساب سهامداران واریز خواهد شد، که باید همراهی دولت، مجلس، سازمان بورس اوراق بهادار، وزیر اقتصاد و شرکت های سرمایه پذیر قدردانی کرد.
رئیس فراکسیون سهام عدالت مجلس شورای اسلامی، یکی از مهمترین دستاوردهای این فراکسیون در سالهای اخیر را همراهی با دولت برای ساماندهی و رفع بلاتکلیفی سهام عدالت اعلام کرد و یادآورشد، پرداخت سود در دو مرحله و افزایش چشمگیر آن نسبت به سالهای قبل از ۱۴۰۰ از مهمترین این دستاوردها بوده است.
انتهای پیام
نظرات