داوود بیگلری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در این نشست اظهار کرد: ۳۰۰ هزار هکتار اراضی شمال استان کرمان دارای تداخل است و از سال ۱۳۹۴ تا پایان آبان ماه امسال ۹۷ هزار و ۵۶۸ هکتار رفع تداخل و تعیین تکلیف شده که یک هزار پلاک را شامل میشود.
وی افزود: ۴۵ هزار هکتار از این اراضی در سال گذشته رفع تداخل شده است.
همچنین سیدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در این نشست اظهار کرد: ۷۴۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان داریم که تاکنون برای ۱۹۷ هزار هکتار سند مالکیت صادر شده است.
وی بیان کرد: مقدمه صدور سند مالکیت، رفع تداخل است و از ابتدای امسال این کمیسیون در شمال استان به خوبی کار را دنبال کرده که البته با حجم اراضی و املاکی که وجود دارد، رفع تداخل زمان میبرد.
هاشمی با تاکید بر لزوم تقویت نیروی انسانی امور اراضی در شهرستانها گفت: در سطح ۷۵ هزار هکتار اراضی قرارداد رفع تداخل منعقد شده است.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با تاکید بر اینکه وضعیت اراضی ملی و تصرفات مردمی باید تعیین تکلیف شود، افزود: قانون جامع حدنگار تصریح دارد هر زمینی در محدوده کشور است، حدنگاری شده و نقطهای جا نماند و کوچکترین واحد سطح باید در نظر گرفته شود.
به گزارش ایسنا، محمدمهدی فداکار استاندار کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: امور اراضی انتهای خط واگذاریهاست و ساختار طولانی و موجب نارضایتی است لذا فرآیند واگذاری زمین باید اصلاح شود.
وی با تاکید بر لزوم تفویض اختیار به مدیران استانی، افزود: سرمایهگذاران با مشکل مواجه هستند و در حالی که زیرساختها موجود است، اما در تامین زمین مشکل داریم.
استاندار کرمان ضمن انتقاد از گروکشی بین دستگاهها، عنوان کرد: دستگاهها مردم را در روند بین دستگاهی گرو میگیرند و انجام کار منوط به اخذ مجوز از دستگاه دیگر میشود که نباد اینگونه باشد.
انتهای پیام
نظرات