• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۲۱:۱۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402092115725
  • خبرنگار : 71567

وزیر علوم: به مدیر برنامه‌ام گفتم هر وقت خَیّرین وقت ملاقات خواستند در اولویت قرار بگیرند

وزیر علوم: به مدیر برنامه‌ام گفتم هر وقت خَیّرین وقت ملاقات خواستند در اولویت قرار بگیرند

وزیر علوم با تاکید بر اینکه به مدیر برنامه ام گفتم هر وقت خَیّرین وقت ملاقات خواستند در اولویت قرار بگیرند، گفت: خَیّرین علمی با حمایت‌های مالی خود باعث پیشرفت کشور و خوشحالی دل دیگران می‌شوند و مسیر آینده علمی دانشجویان را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، محمد علی زلفی گل در اختتامیه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان که امروز در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد، به جایگاه علمی رییس دانشگاه تهران در جهان اسلام اشاره کرد و گفت: چند روز پیش، ISC فهرست بیش از ۴۰۰ نفر از دانشمندان یک درصد علوم انسانی و علوم بومی را معرفی کرد که نام رئیس دانشگاه تهران هم جزو آن لیست بود و این امر برای بنده به شدت افتخار آفرین است؛ چرا که رئیس بزرگترین دانشگاه کشور به عنوان اندیشمند بزرگ شناخته شده است. البته با این انتخاب وظیفه ایشان برای نخبه گزینی، نخبه پروری و... نیز سنگین تر شد.

وی همچنین من به مدیر برنامه ها گفتم هر جا خیری وقت ملاقات خواستند اولویت اول با خیرین است چرا که آنها با سرمایه های شخصی خود برای پیشرفت ایران اسلامی هزینه می کنند در حالی که ما با اعتبارات دولتی هزینه می کنیم به همین جهت خیرین همیشه باید قدر ببینند و بر سر بنشینند.

وی افزود: وقتی خیرین سخاوتمندانه از مال و امکانات خود برای پیشرفت و رفاه دیگران هزینه می کنند، با خود می گویم خوش بحال پدر و مادری که چنین فرزندانی را تربیت می کنند. در واقع آنها هزینه می کنند تا دل دیگران را شاد کنند. شاید از دیدگاه ما انتخاب و اعطای جایزه به فردی نخبه برای کسانی که تمکن مالی دارند کار بزرگی نباشد، در حالی که این کار مسیر علمی خیلی از افراد را تغییر می دهد هماهنگونه که اساتید می تواند مسیر یک دانشجو را تغییر می دهد.

وزیر علوم ادامه داد: کار خیرین در حوزه علم و پژوهش هم با ارزش است و این اقدامات  نوعی سرمایه گذاری برای آینده کشور محسوب می شود. من سخت اعتقاد دارم با یک گل بهار می شود یک استاد، رییس دانشگاه یا خیر خوب ممکن است با اقدامات خودشان منجر به یک گشایش علمی شوند که می تواند  دنیا را تکان دهد.

زلفی گل با بیان اینکه خیرین علمی با حمایت‌های مالی خود باعث پیشرفت کشور و خوشحالی دل دیگران می‌شوند و مسیر آینده علمی دانشجویان را تغییر می‌دهند؛ تاکید کرد: انتخاب هوشمندانه بنیاد جمیلی در ورود به عرصه علوم پایه و گزینش برترین‌های علوم پایه علاوه بر سرآمدی علمی نگاه ویژه آن‌ها به حوزه فناوری است که یکی از ابتکارات و نبوغ خاص به شمار می‌آید که در برگزاری و مدیریت جشنواره بکار گرفته شده است.

وزیر علوم با بیان اینکه شناسایی نبوغ اندیشمندان جوان در محل دانشگاه اتفاق می‌افتد که باید به آن توجه کرد، خاطر نشان کرد: خیرینی که حامی علم و فناوری هستند، سرمایه گذاران علمی کشور هستند و باید قدردان آن‌ها بود؛ چرا که باعث می‌شوند دانشمندان جایزه نوبل دریافت کنند و نظریه آن‌ها حرفی برای گفتن در سطح ملی و جهانی داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha