• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402092115333
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل میراث فرهنگی فارس خبر داد:

اختصاص بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان به موزه منطقه‌ای فارس

اختصاص بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان به موزه منطقه‌ای فارس

ایسنا/فارس مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس گفت: بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت ادامه پروژه موزه منطقه‌ای فارس در طرح توسعه آرامگاه حافظ اختصاص یافت.

سیدمؤید محسن‌نژاد امروز، ۲۱ آذرماه در آیین رونمایی از آثار محمد نقی تسکین دوست با محوریت سیر و سلوک عرفانی حافظ در آرامگاه حافظ برگزار شد، افزود: با احداث موزه منطقه‌ای در شمال حافظیه فضای مناسبی به کتابخانه آرامگاه حافظ نیز اختصاص می‌یابد که لازم از تلاش‌های استاندار فارس و ریاست جمهوری که ابه ین پروژه توجه خاص نشان دادند؛ قدردانی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی فارس تصریح کرد: آرامگاه حافظ که از مفاخر جهانی است می‌تواند انگیزه سفر گردشگران را از هر نقطه از جهان به شیراز فراهم کند.

وی با اشاره به اینکه در قالب رویدادها، جشنواره‌ها و نمایشگاه‌هایی که برای شیراز تعریف می‌کنیم، می‌توانیم گردشگر جذب کنیم، افزود: حافظ‌ دوستان در سرتاسر دنیا حافظ را دوست دارند، فرهنگ دوستان حافظ را دوست دارند و آرزویشان این است که در کنار تربت حافظ زمانی را سپری کنند اما ما از دید گردشگری خیلی به این موضوع نپرداخته‌ایم و می‌توانیم در ۲۰ مهر که یاد روز حافظ است به این موضوع بپردازیم و این روز بهانه‌ای بشود برای تبلیغ و بازاریابی در سطح بین‌الملل تا بتوانیم در جهت جذب گردشگر موفق‌تر باشیم.

محسن‌نژاد ادامه داد: گردشگری که وارد کشور و استان می‌شود اقتصاد استان را متحول می‌کند، بنابراین صنعت گردشگری می‌تواند موتور محرکه اقتصاد استان باشد.

وی با اشاره به فرازی از بیانات مقام معظم رهبری در سفر به استان فارس گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری که فرمودند اگر استان فارس به مقوله گردشگری بپردازد از سایر معوقه‌ها بی‌نیاز خواهد شد، اگر در استان به مقوله گردشگری توجه خاص شود این استان از هر مقوله‌ای بی‌نیاز خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس گفت: ما می‌توانیم به بحث گردشگری در قالب تعریف رویدادهای گردشگری که مبنایشان یاد روز حافظ یا روز تولد مفاخر دیگر باشد، بپردازیم.

محسن‌نژاد در بخش پایانی سخنان خود بیان کرد: بافت تاریخی شیراز یک بافت ۳۶۰ هکتاری است که اخیراً ثبت ملی شده اما این بافت تاریخی همیشه مهجور بوده است اما با همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی بنا داریم در این بافت تاریخی بخشی از خدمات فرهنگی مانند کتابخانه‌ها را در خانه‌های تاریخی ایجاد کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha