• یکشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402091913417
  • خبرنگار : 50034

پیش‌بینی تولید ۷۰۰۰ تن ماهی در همدان

پیش‌بینی تولید ۷۰۰۰ تن ماهی در همدان

ایسنا/همدان مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان از فصل برداشت ماهی در استخرهای دومنظوره خبر داد و گفت: تولید بیش از ۷۰۰۰ تن ماهی سردآبی و گرم‌آبی تا پایان سال پیش‌بینی می‌شود.

احمد بختیاری از پایان فصل برداشت ماهی در استخرهای دومنظوره استان خبر داد و اظهارکرد: با توجه اینکه در اکثر شهرستان‌ها تولید ماهی قزل‌آلا در مجاورت منابع آبی از جمله چاه‌ها صورت می‌گیرد پیشنهاد می‌شود تولیدکنندگان نسبت به برداشت ماهی و خاموشی چاه‌ها اقدام کنند.

وی با بیان اینکه این مهم صرفه‌جویی در آب و جلوگیری از هدررفت را به همراه دارد، افزود: کشاورزان همزمان با فصل زراعی و شروع آبیاری نسبت به خرید و رهاسازی بچه ماهی و تا پایان فصل زراعی و اتمام آبیاری نسبت به برداشت و صید ماهی اقدام کنند.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان با تأکید بر اینکه رعایت زمان‌بندی در این حوزه از ضروریات است، یادآور شد: عمده تولید در استان به جزء شهرستان نهاوند در استخرهای دومنظوره با تولید اکثراً ماهی سردآبی صورت می‌گیرد.

وی در ادامه به توصیه‌های پیش از صید اشاره کرد و گفت: به منظور بازارپسندی و عرضه بهداشتی ماهی، بهره‌برداران ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از صید قطع غذا کنند همچنین انتقال ماهی از استخر پرورش ماهی به استخر حوضچه‌های صید را مدنظر داشته باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان همدان، بختیاری در ادامه تأکید کرد: در زمان حمل و نقل نیز آبزیان در قالب سبد مخصوص حمل و پودر یخ حمل شوند تا طراوت ظاهری حفظ و از فساد جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه تا پایان سال تولید بیش از ۷۰۰۰ تن ماهی سردآبی و گرم‌آبی پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: تولید ماهیان زینتی و زالو طبی نیز پنج میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه پیش‌بینی می‌شود.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان در ادامه بیان کرد: تولید بچه ماهی در ۱۷ مرکز حد واسط تا پایان سال ۲۸ میلیون قطعه پیش‌بینی می‌شود.

وی در پایان به پیش‌بینی افزایش سرانه مصرف ماهی در استان اشاره کرد و گفت: این میزان ۸.۶ کیلوگرم است که پیش‌بینی می‌شود با ترویج مصرف و برگزاری جشنواره‌های طبخ آبزیان و سایر روش‌های ترویجی همچون اجرای دوره‌های طبخ و برنامه‌های تلویزیونی به ۹ کیلوگرم افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha