• شنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۵:۵۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402091812833
  • خبرنگار : 50225

استاندار خوزستان عنوان کرد

لزوم اجرای قانون ۳ درصد استخدام معلولان/ پیگیری اشتغال قهرمانان ورزشی پاراالمپیک

لزوم اجرای قانون ۳ درصد استخدام معلولان/ پیگیری اشتغال قهرمانان ورزشی پاراالمپیک

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با اشاره به قانون ۳ درصد استخدام معلولان گفت: همه بخش‌های عمومی و دولتی موظف هستند این قانون را اجرایی کنند. البته تصمیمات در این زمینه ملی است و طبق بررسی، این ۳ درصد در استخدام‌های کشور لحاظ و در استان‌ها توزیع می‌شود، بنابراین باید بررسی شود که در استان خوزستان نیز این موضوع انجام شده است یا نه.

علی‌اکبر حسینی‌محراب در حاشیه نشست نخبگان معلول با استاندار خوزستان که امروز (۱۸ آذرماه) برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مطالب مطرح شده در این جلسه در مورد مناسب‌سازی معابر بوده است. در گذشته، کمتر به این موضوع توجه شده بود در حالی که باید مهندسی شهری متناسب با وضعیت تنظیم می‌شد. اکنون شهرداری در این زمینه در حال فعالیت است و امیدواریم تا پایان سال برنامه‌هایش را اجرا کند تا مشکل تردد معلولان حل شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بحث اشتغال قهرمانان ورزشی پاراالمپیک که مدال‌های زیادی آورده‌اند نیز مطرح شد که قول پیگیری دادم.

استاندار خوزستان با بیان اینکه اجرای قانون ۳ درصد استخدام معلولان هم از دیگر مباحث مطرح شده است، گفت: همه بخش‌های عمومی و دولتی موظف هستند این قانون را اجرایی کنند. البته تصمیمات در این زمینه ملی است و طبق بررسی، این ۳ درصد در استخدام‌های کشور لحاظ و در استان‌ها توزیع می‌شود، بنابراین باید برسی شود که در استان خوزستان نیز این موضوع انجام شده است یا نه زیرا دستگاه‌ها نمی‌توانند افراد دیگری به جای این افراد استخدام کنند. باید شرایط جامعه آماری را به دست بیاوریم و حتما باید این افراد استخدام شده باشند.

وی عنوان کرد: مباحثی در خصوص مسائل تفریحی و ورزشی نیز مطرح شد که امیدواریم حوزه تربیت بدنی و شهرداری به این موارد هم توجه کنند.

حسینی‌محراب گفت: پیشنهاد شد سازمان‌ها و ادارات کل، مشاورانی از جمعیت معلولان تعیین کنند که من این کار را انجام می‌دهم تا حلقه ارتباطی نزدیک با جامعه معلولان داشته باشیم.

استاندار خوزستان با تاکید بر انتقال تجربه‌های نخبگان معلول به خانواده‌های دارای فرزند معلول، گفت: طبق میانگین جهانی قبلا از هر ۱۰۰ فرزند یک نفر به اوتیسم مبتلا بود اما اکنون این عدد ۱۰۰ به ۵۶ رسیده است، بنابراین باید مراقبت‌های قبل از فرزندآوری و بارداری انجام شود تا افراد جدیدی به جامعه قبلی افزوده نشوند. امیدواریم با آموزش‌ها و اقدامات حوزه بهداشت و درمان جامعه خوب، با نشاط و شاد داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha