«سید علی محمد منصوری» رئیس هیات مدیر این مجموعه در حاشیه دهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان یزد در گفتوگو با ایسنا گفت: این موسسه که از شرکتهای زیرمجموعه پارک علم و فناوری یزد است با هدف ایجاد تحول در حوزه آموزش رباتیک دانشآموزی شکل گرفت.
وی با بیان این که آموزشهای این مجموعه در چهار مرحله استعدادیابی، یادگیری، مهندسی و حرفهای برای دانش آموزان انجام میشود، گفت: ما به دانش آموزان کمک میکنیم تکنولوژی های جدید در حال توسعه را به کنترل خود درآورند و با کمک گرفتن از علم رباتیک و هوش مصنوعی دنیای بهتر برای خود انسان ها رقم بزند.
منصوری خاطرنشان کرد: «طرح استعدادیابی رباتیک» توسط نخبگان جهانی رباتیک با سابقه بیش از ۱۰ سال فعالیت که موفق به کسب بیش از ۱۷ مقام بین المللی شدهاند، اجرا و مراحل استعدادیابی به صورت تخصصی در سه رشته مهندسی نرم افزار و الکترونیک و مکانیک از سنین ۷ تا ۱۶ سال توسط انجام میشود.
وی ادامه داد: فنآموزان بعد از استعدادیابی، مباحث فنی و علمی مورد نیاز برای پرورش علاقه و استعدادشان را یاد میگیرند و پس از آموزشهای فردی و تیمی، با کمک تیمهای تشکیل شده در مرحله قبل شروع به ساخت رباتهای نیمه حرفهای میکنند و تجربهی شرکت در مسابقات رباتیک همراه با تیم و رباتی که صفر تا ۱۰۰ آن با خودشان بوده است را بدست میآورند.
به گفتهی این نخبه رباتیک، سه تیم شامل ۱۰ نفر از فنآموزان این مجموعه، در دو مسابقه بینالمللی که به صورت حرفهای زیر نظر فدارسیون جهانی برگزار شد، موفق به کسب چهار عنوان شدند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: فن آموزان در مرحله پایانی با توجه آموزشهای علمی، فنی و تیمی به حوزهی کارآفرینی مثل ایده پردازی، توسعه محصول و بازاریابی ورود کرده و آموزش میبینند.
وی گفت: این موسسه که عضو شرکت های خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است، در کنار آموزش و استعدادیابی رباتیک، در زمینهی فناوری مکاترونیک و هوش مصنوعی، طراحی و ساخت رباتها و تولید اسباب بازی رباتیکی نیز فعالیت میکند.
منصوری در خصوص ساخت اسباببازیهای رباتیکی گفت: دانشآموزان در قالب این برنامه با مباحث آموزشی مربوط به الکترونیک، مکانیک و برنامهنویسی و پیادهسازی مکانیزمهای مختلف در این حوزه آشنا میشوند.
انتهای پیام
نظرات