نیکزاد عباسی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به در پیش بودن دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهارکرد: در این راستا شعب ویژه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در تمام دادسراها و دادگاه های مرکز استان و شهرستانها تشکیل شده است.
وی افزود: رصد تخلفات انتخاباتی در کرمانشاه آغاز شده و تاکنون هم گزارشاتی در این رابطه واصل شده که عمدتا ناشی از عدم آشنایی کاندیداها با قوانین بوده است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان به اصلاحات قانون انتخابات کشور در مرداد امسال اشاره کرد و گفت: طبق این اصلاحات قانونگذار ستادهای پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی را پیش بینی کرده است.
وی با بیان اینکه این ستادها در سطح ملی و استانی تعریف شده، ادامه داد: ستادهای پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی در دادگستری های کل استانها به ریاست رئیس کل دادگستری، دبیری معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و عضویت تعدادی دیگر از نهادها و دستگاه ها تشکیل شده است.
عباسی به پنج راهبرد اصلی این ستادها هم اشاره کرد و گفت: ارتقاء سطح آگاهی مردم از طریق تبیین و تشریح قانون با رویکرد پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی یکی از این راهبردها است.
وی افزود: راهبرد دیگر توجیه، ارشاد، هشدار و انذار به ستادهای انتخاباتی، اشخاص حقیقی، حقوقی، تشکل ها، احزاب و نیز نامزدهای انتخاباتی با رویکرد پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی است.
دبیر ستاد استانی پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی در کرمانشاه تصریح کرد: نظارت بر اجرای قوانین انتخاباتی قبل، حین و بعد از برگزاری انتخابات، رسیدگی فوری و خارج از نوبت به جرائم و تخلفات انتخاباتی و نیز بکارگیری تمام ظرفیت ها به منظور پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی از دیگر رویکردهایی است که در این ستاد در پیش داریم.
وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به اصلاحاتی که در قانون انتخابات مجلس بوجود آمده، ممکن است مردم و کاندیداها نسبت به تغییرات ایجاد شده در این قانون آگاهی چندانی نداشته باشند، لذا یکی از اولویت های فعلی ما ارتقاء سطح آگاهی های عمومی با اطلاع رسانی است.
عباسی در پایان اظهار امیدواری کرد که صدا و سیما و رسانه های استان در این زمینه همکاری لازم را با ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات