• جمعه / ۱۷ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402091711973
  • خبرنگار : 50589

یک کارشناس فوتبال:

جذب مهاجم نوک برای تراکتور از نان شب واجب‌تر است

جذب مهاجم نوک برای تراکتور از نان شب واجب‌تر است

ایسنا/آذربایجان شرقی یک کارشناس فوتبال گفت: مدیران تراکتور باید از فلسفه و تفکر جذب هافبک-مهاجم فارغ شوند و به دنبال یک مهاجم شش‌دانگ و تمام کننده باشند؛ جذب مهاجم نوک، برای تراکتور از نان شب هم واجب‌تر است.

سجاد حسین‌زاده، در گفت‌وگو با ایسنا با انتقاد از شرایط برگزاری بازی‌های لیگ‌برتر فوتبال اظهار کرد: از بازی تیم‌های لیگی صحبت می‌کنیم که هرگز اجرای استانداردهای لازم در بدنه‌ی آنها مشاهده نمی‌شود. در این لیگ انتظار تیم استاندارد و یا بازی استاندارد کمی دور از منطق به نظر میرسد، چرا که در هفته دوازدهم، تیم تراکتور ۱۲ بازی انجام داده، ملوان ۱۱ بازی، استقلال ۱۰ بازی و سپاهان ۹ بازی، وقفه های پرتعداد و غیرضروری، عدم رعایت فیرپلی مالی، رقابت نابرابر بخش خصوصی با باشگاه‌های دولتی از جمله نقاط ضعف لیگ‌برتر فوتبال ایران به حساب می‌آید.

او درباره برد یک بر صفر تراکتور مقابل گل‌گهر ادامه داد: بازی تراکتور و گل گهر نسبتاً خوب بود که در آن تراکتور توانست با یک گل از حریف عبور کند. این بازی را می‌توان در دو بخش، نیمه اول و نیمه دوم تحلیل کرد. درشروع بازی به نظر می‌رسید که هر دو تیم برای کسب سه امتیاز به میدان آمده‌اند و هر کدام با تکیه بر توانمندی‌های خود درصدد تحت تاثیر قرار دادن حریف بودند.

برتری تراکتور در میانه زمین

حسین‌زاده گفت: تراکتور با توجه به در اختیار داشتن مهره‌های تکنیکی در خط میانی در نیمه اول توانست مزد برتری خود را بگیرد. اما نکته مثبت تراکتور در این بازی بیشتر در خط میانی، جایی که هافبک‌های تکنیکی، باهوش و خلاق که میل به نفوذ بیشتر دارند به چشم می‌خورد. در این خط، بازی‌سازی خوب و پاس‌ها غیرقابل پیش‌بینی و روبه جلو ریکاردو آلوز، دوندگی، تیزهوشی و تکنیک گوستاوو واگنین و انگیزه سیامک نعمتی و تیزهوشی، جنگندگی و میل به تهاجم مهدی حسینی توانست کفه ترازو را به نفع تراکتور سنگین‌تر کند.

حسینی، دومین اسدی تراکتور می‌شود!

این کارشناس فوتبال درباره عملکرد مهدی حسینی در تراکتور بیان کرد: حسینی رفته رفته در تراکتور جا می‌افتد و شاید اگر کمی تغییر شرایط دهد میتواند از نظر نوع بازی، رضا اسدی دیگری برای تراکتور باشد. خط دفاع تراکتور در صورت رسیدن به هارمونی، هماهنگی و ثبات لازم، پتانسیل این تیم را برای رسیدن به رده‌های بالای جدول افزایش می‌دهد.

فاز تهاجمی تراکتور: نزدیک به بلوغ، اشکال به وفور!

حسین‌زاده افزود: اعتماد لازم با حسین پورحمیدی در درون دروازه به صورت تدریجی درحال شکل‌گیری است. در صوت اینکه "مهدی عبدی" بتواند در نوک پیکار حمله تراکتور انتظارات را برآورده کند؛ تراکتور را به آن چیزی که مدت‌هاست دنبالش است، خواهد رسید. تراکتور می‌تواند در طول بازی اشتیاق رسیدن به گل را تقویت کند. فاز تهاجمی تراکتور به بلوغ نزدیک‌تر می‌شود، اما اصلاً خالی از اشکال و ایراد نیست.

این کارشناس فوتبال تصریح کرد: در بسیاری از مواقع تراکتور در زمان حمله با توجه به اشتیاق یاران خط هافبک خود به کار تهاجمی، معمولاً با تعداد نفرات بیشتری نسبت به قبل در فاز هجومی حضور پیدا می‌کند، این اتفاق مخصوصاً در محوطه‌جریمه حریف بیشتر دیده می‌شود.

حسین‌زاده متذکر شد: اعتماد لازم باید در خط دفاع برای انجام بیلدآپ (بازی‌سازی از خط دفاع) ایجاد شود تا این اتفاق مکملی برای شکل‌گیری حرکت تهاجمی تیم و ارائه یک فوتبال استاندارد باشد. فراموش نکنیم که برای داشتن یک تیم استاندارد، یک دروازه‌بان و سه خط استاندارد لازم است و در غیر این صورت ممکن است تیم با مشکل روبه‌رو شود.

نکته روشن و تاریک تغییر ترکیب در هر بازی

او در رابطه با تغییر ترکیب و چینش نفرات تیم تراکتور در هر بازی گفت: این پدیده فی النفسه، هم نکته مثبت دارد و هم نکته منفی؛ تنها نکته مثبت این قضیه وجود رقابت شدید در میان بازیکنان پست‌هایی که حداقل دو کاندید در آن‌ها حضور دارند، است. اما باید توجه کرد که بازیکنان یک تیم هر چقدر بیشتر در کنار هم بازی کنند، شناخت بهتری از هم پیدا کرده و هماهنگ‌تر می‌شوند. وضعیتی که برای هر تیم یک امتیاز مثبت محسوب می‌شود و اصطلاحاً می‌گویند بازیکنان چشم بسته همدیگر را پیدا می‌کنند. به نظر می‌رسد مدیریت در بین ضعف و قوت این موضوع کار بسیار دشواری است که یک مربی حرفه‌ای باید از عهده آن برآید.

لیست خرید تراکتور در نیم‌فصل: یک دروازه‌بان، آلوزِ دو و مهاجم نوک

او در پاسخ به این سوال که تراکتور بیشتر در کدام پست‌ها به جذب بازیون در پنجره نقل‌وانتقالات نیم‌فصل نیازمند است؟ گفت: قطعاً تراکتور در درون دروازه به یک آلترناتیو شایسته برای حسین پورحمیدی نیاز دارد، که هم برای رقابت با او و هم برای زمان‌های غیبت پورحمیدی، خیال تراکتوری‌ها را راحت کند. در خط دفاع نیاز به محکم کاری است و در میانه زمین یک بازی‌ساز و یک جانشین خوب برای ریکاردو آلوز مورد نیاز است.

حسین‌زاده بیان کرد: اگر مهاجم نوک حال‌حاضر تراکتور نتواند انتظارات را برآورده کند، این تیم باید به دنبال یک مهاجم تمام‌کننده و شش‌دانگ باشد. مدیران تراکتور باید از فلسفه و تفکر جذب هافبک-مهاجم فارغ شوند و به دنبال مهاجم تمام کننده باشند، که از نان شب برای تراکتور واجب‌تر است.

پتانسیل‌های تراکتور هنوز هم ناشناخته هستند

او ادامه داد: امیدوارم تیم‌های مایه تراکتور بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرند و جوانان دیار آذربایجان فرصت حضور در این تیم بزرگ را کسب کنند. بهترین، مناسب‌ترین و در دسترس‌ترین ابزار برای تمامی تیم‌های بزرگی که هزینه های زیادی دارند،توجه به این مقوله‌ی آکادمی و تیم‌اهای پایه است.

این کارشناس فوتبال خاطرنشان کرد: پتانسیل تیمی که پشتوانه میلیونی هواداران علاقمند را دارد و از پتانسیل جوانان بی‌شماری که شدیداً علاقمند به حضور در این تیم هستند بهره می‌برد، باید مورد توجه قرار بگیرد. باید پتانسیل‌های این تیم را آن‌طور که شایسته است بشناسیم، پتانسیل‌های موجود در تراکتور هنوز هم ناشناخته هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۱۸ ۲۳:۴۳

اگر تيم ها به‌ آکادمی فکر کنند و بازیکنان خودشان را در اکادمی پرورش‌ بدهند پس دلالان فوتبال و مافیا از کجا میلیارد ها به‌ جیب بزنند و چگونه ليگ را مهندسی کنند و قهرمان ليگ را انتخاب کنند

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۱۹ ۰۸:۴۸

دقیقا دوتا مهاجم نوک