• پنجشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1402091611463
  • خبرنگار : 71616

افزایش انصراف از طرح‌های خودرویی و فروش حواله‌ها

افزایش انصراف از طرح‌های خودرویی و فروش حواله‌ها

موضوعاتی نظیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروها به‌دنبال ارتقاءیافتگی و افزوده شدن آپشن، سبب شده که آمار انصراف از طرح‌ها افزایش قابل توجهی داشته باشد؛ این درحالیست که بررسی سایت‌های معاملاتی نشان می‌دهد تعداد زیادی از مشتریان خودروسازان قصد فروش حواله‌های خود را دارند؛ هرچند که این اقدام، غیرقانونی است.

به گزارش ایسنا، از ابتدای تیرماه سال جاری، موضوع رعایت استانداردهای ٨۵گانه برای تمام محصولات خودروسازان امری ضروری تصویب شده بود؛ بر این اساس همه محصولات خودروسازان باید همه استاندارهای ٨۵گانه را پاس کنند تا مجوز شماره‌گذاری دریافت کنند.

بدین ترتیب خودروسازان در تعدادی از محصولات خود که از قضا پیش‌فروش هم کرده بودند، باید ارتقاءیافتگی ایجاد می‌کردند، بدین ترتیب یا آپشن‌هایی به محصولات اضافه شد یا با تغییراتی در موتور، گیربکس و سایر اجزای خودرو، محصولات به نسخه بالاتر و در اصلاح ارتقاء یافته بدل شد.

به دنبال این ارتقاءیافتگی محصولات، قیمت محصولات هم مشمول افزایش قیمت شد؛ این افزایش قیمت در محصولاتی رخ داد که یا مربوط به طرح‌های پیش‌فروش یکساله خود خودروسازان بود که سال گذشته و با روش قرعه‌کشی برنده شده بودند یا مختص طرح‌های فروش یکپارچه خودروهاست که برای سال جاری و سال بعد نوبت تخصیص دریافت کرده‌اند. 

این افزایش قیمت بعضاً ١٠٠ میلیون تومانی و بیشتر، سبب نارضایتی تعداد زیادی از مشتریان شده است؛ به‌ویژه اینکه هنوز علیرغم تاکید وزیر صمت که نباید خودروسازی، مشتری را به دریافت خودرو (با قیمت بالاتر) اجبار کند، هنوز هم خودروسازان با ارسال پیامک به مشتری، به آن‌ها اعلام می‌کنند که ناچار به دریافت خودرو ارتقاءیافته با قیمت بالاتر هستند.

این درحالیست که این پرداخت مبلغ مازاد برای برخی مشتریان، ممکن نیست و امکان پرداخت ندارند، اما شرکت‌ها، هنوز نه طرح تبدیل (خودروی جایگزین با قیمتی در سطح قیمت خودروی اولیه مشتری) برای این مشتریان در نظر گرفته شده است و نه هیچ راه‌حل دیگر. 

براین اساس، آمار انصراف مشتریان در حال افزایش است. از سوی دیگر بسیاری از مشتریان هم اقدام به فروش حواله‌های خود کرده‌اند؛ بررسی سایت‌هایی خرید و فروش نشان می‌دهد که علیرغم غیرقانونی بودن فروش حواله خودروها اما هر روز تعداد زیادی از مشتریان، حواله خودروی خود را حتی ''زیر قیمت'' برای فروش گذاشته‌اند.

افزایش انصراف از طرح‌های خودرویی و فروش حواله‌ها

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۱۶ ۱۷:۲۲

چرا بایستی خودرو سازها هرروز قیمتها را افزایش دهند. که اینکار اولا غیر قانونی می باشد و در ضمن این کار خودروسازها باعث افزایش قیمت سایر کالا و خدمات شده و تورم و بی ارزشی پول رایج مملکت شده و قدرت خرید مردم را که با حداقل ها زندگی می کنند از بین ببرند.

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۱۷ ۱۷:۳۲

خودرو ساینا اس ثبت نام کردیم پول اماده امدیم بریزیم سایت باز نشد بعد سه ماه پیامک امده بیاید خودرو بگیرید خودرو ۲۷۸ تومنی شده ۳۳۰تومن باید برینی سردر سایپا وایران خودرو گوه بگیره این ندو گوه ساز