• چهارشنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402091510663
  • خبرنگار : 71496

داد و فریاد و ناسزاگویی در دیدار خانواده‌های اسرای صهیونیست با نتانیاهو

داد و فریاد و ناسزاگویی در دیدار خانواده‌های اسرای صهیونیست با نتانیاهو

در دیداری که خانواده‌های اسرای صهیونیست با اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو داشتند، خشم و فریاد و فحاشی حاکم شد و بعضی از آنها در اعتراض به نگرفتن پاسخ‌ سوال‌هایشان، از نشست خارج شدند.

به گزارش ایسنا، جمعی از اسرای صهیونیست که با قرارداد تبادل اسیران با جنبش حماس از نوار غزه آزاد شدند، در دیدارشان با اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم، تسریع در آزادی تعداد بیشتری از این اسرا را خواستار شدند.

آنها ضمن تایید آنچه گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه درباره بمباران خانه‌ها و محل بازداشت اسرا توسط جنگنده‌های این رژیم بیان می‌کنند، اظهار کردند: ما نگران این بودیم که «اسرائیل» و نه حماس ما را بکشد.

در جریان این دیدار خشم و تنش در میان افراد آزاد شده و خانواده‌های افرادی که هنوز در نوار غزه در بازداشت هستند، حاکم شد و آنها با انتقاد شدید از نتانیاهو، هدف اعلام شده از سوی رژیم صهیونیستی برای «از بین بردن» جنبش حماس را صرفا یک شوخی دانستند.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده که هنوز ۱۳۸ تن دیگر در غزه در بازداشت گروه‌های مقاومت هستند.

رسانه‌های این رژیم نیز ویدیوهایی را از این دیدار منتشر کردند که در آن تعدادی از افراد در اعتراض به اینکه به سوال‌هایشان پاسخی داده نشد، از جلسه بیرون رفتند.

به نقل از خبرگزاری «سما» فلسطین، طبق گزارش‌های منتشر شده در این رسانه‌ها، تعدادی از اسرای آزاد شده پس ازدرگیری‌های فیزیکی میان خانواده‌های افراد بازداشت شده درغزه، این جلسه دیدار را ترک کردند.

همچنین این رسانه‌ها تصاویری از پدر یکی از افراد بازداشتی را که فرزندش هنوز در غزه بازداشت است و در حال ناسزاگویی به کابینه نتانیاهو است، منتشر کردند.

آن دسته از اسرای تبادل شده که در این دیدار حضور داشتند، ابراز نگرانی کردند که حملات هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به آنهایی که هنوز در غزه بازداشت هستند، آسیبی وارد کند، اما نتانیاهو در پاسخ به آنها گفت: «این بخشی از ملاحظات ما خواهد بود، اما ما باید به عملیات زمینی ادامه دهیم واین تنها راه برای تحت فشار گذاشتن حماس است.»

بیشتر اسرای تبادل شده و خانواده‌ آنهایی که هنوز در غزه بازداشت هستند، توقف عملیات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه، کاهش شدت حملات هوایی و نیز تلاش بیشتر برای رسیدن به توافق‌های جدیدی مشابه آتش‌بس هفته روزه را که به تبادل اسرا با حماس کمک کند، خواستار شدند.

اما نتانیاهو در این دیدار از پاسخ به سوال‌ها و درخواست‌های خانواده‌های اسرای صهیونیست امتناع کرد و به جای آن اصرار داشت از روی مطلبی که نوشته بود، بخواند.

طبق اظهارات افرادی که در این دیدار حضور داشتند، نتانیاهو گفت: «الآن نمی‌توانیم تمام افراد بازداشت‌شده را بازگردانیم.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه از حاضران در این دیدار سوال کرد که «آیا هیچ‌یک از آنها تصور می‌کند اگر چنین احتمالی (بازگرداندن همه بازداشت‌شده‌ها) وجود داشت، کسی با آن مخالفت می‌کرد»؟

همچنین در این دیدار شواهد و مدارکی ارائه شد که نشان داد بیانیه‌های گروه‌های مقاومت درباره اینکه مکان‌های بازداشت صهیونیست‌ها در نوار غزه هدف حملات قرار می‌گیرند، صحت دارند و همینطور صهیونیست‌های آزاد شده و خانواده‌هایشان خشم خود را از این عملکرد کابینه نتانیاهو ابراز کردند.

یکی از زنان آزاد شده در تبادل اسرا با حماس گفت: من آنجا بودم و می‌دانم زندگی در اسارت تا حد زیادی سخت است. هر روز اسارت بسیار دشوار بود، زمانی که حملات «اسرائیل» شامل حال تمامی مناطق شد، ما در تونل‌ها نشسته و بسیار ترسیده بودیم نه از اینکه حماس ما را بکشد بلکه از اینکه «اسرائیل» ما را بکشد و بعد بگوید حماس آنها را کشت، به همین دلیل به شدت آغاز تبادل اسرا در اسرع وقت را خواستار هستم، شما باید همه را به خانه‌هایشان بازگردانید.

همچنین در این دیدار یک زن صهیونیست دیگر که در غزه در بازداشت بود و طی قرارداد تبادل اسرا با حماس آزاد شد، گفت: بالای سر ما بمب‌های یک جنگنده منفجر می‌شد، اما نیروهای حماس به خواب خود ادامه می‌دادند، بمب‌های شما آنها را به حرکت درنمی‌آورد.

در ادامه یک زن صهیونیست دیگر که همراه با فرزندانش به بازداشت گروه‌های مقاومت درآمده بود و در تبادل اسرا با حماس آزاد شد، اما همسرش هنوز در اسارت است، گفت: احساسی که ما آنجا داشتیم این بود که هیچ‌کسی هیچ‌کاری برای ما انجام نمی‌دهد، در واقع من در مخفیگاهی بودم که هدف بمباران قرار گرفت و در حالی که بر اثر بمباران‌های «اسرائیل» زخمی شده بودیم، باید از آنجا فراری داده می‌شدیم، این به استثنای هلی‌کوپتری بود که در مسیرمان به غزه به سمت ما شلیک کرد.

این زن صهیونیست در ادامه خطاب به نتانیاهو و اعضای کابینه جنگ این رژیم گفت: شما گمان می‌کنید داده‌ها و اطلاعات دارید اما در واقع این ما بودیم که هدف بمباران قرار می‌گرفتیم. سه روز قبل از بازگشت ما، همسرم از ما جدا شد و او را به تونل‌ها انتقال دادند. شما از پر کردن تونل‌ها با آب دریا حرف می‌زنید؟ شما تونل‌ها را دقیقا در منطقه‌ای هدف قرار می‌دهید که همسر من حضور دارد، دخترانم از پدرشان سوال می‌کنند و من باید به آنها بگویم که هنوز نمی‌خواهند او آزاد شود.

او افزود: شما به بهای بازگرداندن گروگان‌ها (اسرا) به سیاست اهمیت می‌دهید، آیا فکر می‌کنید مردها قوی هستند؟ همسرم هر روز خودش را می‌زد و به صورتش مشت می‌زد تا اینکه صورتش خون می‌آمد چون این تجربه برایش سخت بود و الآن او تنها است و خدا می‌داند در چه شرایطی است، من در اسارت دیدم که یکی از گروگان‌ها در کنارم جان می‌دهد. با وجود همه اینها شما می‌خواهید قدرت حماس را از بین ببرید تا نشان دهید که شما شجاع‌تر هستید؟ در اینجا هیچ زندگی مهمتر از زندگی سایر بازداشتی‌ها در غزه نیست، هیچ‌کسی در آنجا سزاوار رفتاری کمتر از سایر ساکنان اینجا نیست، همه آنها را فورا بازگردانید نه ماه آینده یا دو ماه دیگر و یا سال بعد، همین الآن آنها را برگردانید.

زن صهیونیست دیگری که در غزه بازداشت بوده و در قرارداد تبادل اسرا با حماس آزاد شد، در این دیدار گفت: ۵۱ روز نه خوابیدم و نه غذا خوردم، از جاهای مختلفی گذشتیم، هر ثانیه فکر می‌کردم که به زودی منفجر خواهم شد، درک نمی‌کردم مردم «اسرائیل» چگونه می‌خواهند من را منفجر کنند؟ در غزه هیچ هشداری وجود ندارد، شما نشسته‌اید و ناگهان بمبی روی سر شما سقوط می‌کند.

همچنین در این دیدار دختر یکی از صهیونیست‌هایی هنوز در غزه بازداشت است، گفت: صحبت درباره نابودی حماس از نظر من یک شوخی صرف است، پدر من الآن آنجا است، الآن زمان مناسبی برای نابودی حماس نیست، زمان آن است که پدرم را به خانه برگردانم. دخترهای ۱۸ ساله از چند ماه قبل به استخدام ارتش درآمدند، آنها را به خانه‌هایشان برگردنید و بعد هر طور که می‌خواهید حماس را از بین ببرید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha