تصویربردار: امین نظری، امیر عبیداوی / تدوینگر: مریم غلامی
ویدیو/ برداشت چای ترش در شهرستان کارون
چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد و به تولید میرسد. با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... تهیه میشود اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است. سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان کارون، حدود ۳۰ هکتار است. برداشت چای ترش در این شهرستان از اوایل آبان آغاز شده و تا پایان آذر ماه ادامه دارد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات