• سه‌شنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402091409667
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل تأکید کرد

ضرورت افزایش سطح هوشیاری فعالان صنعت طیور استان در راستای پیشگیری از بیماریهای تنفسی طیور

ضرورت افزایش سطح هوشیاری فعالان صنعت طیور استان در راستای پیشگیری از بیماریهای تنفسی طیور

ایسنا/اردبیل مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل بر ضرورت افزایش سطح هوشیاری فعالان صنعت طیور استان در راستای پیشگیری از بیماریهای تنفسی طیور تأکید کرد.

به نقل از روابط عومی دامپزشکی استان اردبیل، مهدی فیضی با اشاره به اینکه تعداد پرندگان آبزی وحشی جهت زمستان گذرانی در دریاچه ها، تالاب ها و پشت سدهای استان افزایش قابل توجهی داشته است، گفت: این امر می تواند هشدار جدی و زنگ خطر مهمی برای صنعت طیور استان باشد و باید سطح هوشیاری فعالان صنعت طیور استان در راستای پیشگیری از بیماریهای تنفسی طیور افزایش یابد.

فیضی افزود: در راستای رصد، پایش و مراقبت بیماریهای تنفسی طیور اداره کل دامپزشکی استان با ساماندهی اکیپ های بیماری یاب واکنش سریع و اقدام به موقع در سطح مزارع پرورش طیور استان و نیز ساماندهی رابطین بهداشتی در روستاها تدابیر مراقبتی ویژه ای اعمال و به صورت شبانه روزی در حال آماده باش بوده و عملیات نظارتی خود را تشدید کرده است.

این مقام مسئول دامپزشکی استان با بیان اینکه از ابتدای سالجاری نزدیک به ۶ میلیون و یکصد هزار قطعه طیور بر علیه بیماری آنفلوانزای طیور واکسینه شده است، خاطرنشان کرد: در همین مدت ۲۵ هزار و ۷۵ مورد نمونه برداری از فارمهای صنعتی طیور استان انجام و به آزمایشگاه مرجع دامپزشکی استان تحویل شده است.

فیضی از ۲۸۴ مورد مراقبت غیرفعال و ۱۳۴ مورد مراقبت فعال در واحدهای طیور استان در همین مدت خبر داد و بیان کرد: تشکیل ستاد استانی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و ستادهای شهرستانی در مراکز شهرستانها، برگزاری نشست های منظم با دستگاههای مرتبط  حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه، برگزاری جلسات دوره ای با فواصل زمانی مشخص با اتحادیه ها، تعاونی ها و تشکل های صنفی و ابلاغ موارد امنیت زیستی و قرنطینه ای  واعمال ضوابط بهداشتی و افزایش لایه های امنیت زیستی در واحد های پرورش طیور و تشکیل اکیپ های بیماری یاب و واکنش سریع و نیز ساماندهی رابطین بهداشتی در روستاها و هماهنگی و همکاری با خانه های بهداشت در مراکز بخش ها  و دهستانها از مهمترین اقدامات کنترلی و پیشگیرانه دامپزشکی استان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha