• دوشنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402091308847
  • خبرنگار : 50441

گفت‌وگو با کارگردان نمایش برگزیده منتقدان در جشنواره تئاتر فارس:

رضایت تماشاگر، جذاب‌ترین بخش کار است

رضایت تماشاگر، جذاب‌ترین بخش کار است

ایسنا/فارس از نظر کارگردان نمایش برگزیده کانون منتقدان تئاتر استان فارس، بردن جایزه در جشنواره، انگیزه‌بخش است اما نبردن جایزه هم نباید باعث سردی و توقف شود.

جشنواره تئاتر فارس به گواه کسانی که آن را دنبال می‌کردند، امسال یکی از دوره‌های خوب خود را سپری کرد. ۱۲ اثر در بخش صحنه‌ای به نمایش درآمدند که به‌نظر می‌رسد دست‌کم نیمی از آن‌ها مورد توجه منتقدان و تماشاگران قرار گرفته‌اند.

در شب اختتامیه، نام برخی نمایش‌ها بیش از سایرین به گوش رسید. نمایش "یک ماه و سه روز و ۲۴ ساعت" به کارگردانی شهرزاد بداغی، در شش بخش کاندید شد و علاوه بر کسب عناوین سومی کارگردانی و سومی نویسندگی، دو بازیگر اصلی آن هم رتبه‌های دوم و سوم بازیگری زن را به خود اختصاص دادند.

شهرزاد بداغی در دو بخش طراحی صحنه و طراحی نور نیز کاندید دریافت جایزه شده بود. او در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اثری که در جشنواره ۳۴ به جا گذاشت صحبت کرده است.

اندکی درباره داستان نمایش بگویید.

نمایش یک ماه و سه روز و ۲۴ ساعت، داستان دو زن را روایت می‌کند که با یکدیگر هم‌خانه و همکار هستند. روزی پیامکی از شخصی ناشناس به دست پروانه‌ می‌رسد و او را درگیر یک ماجرای عاشقانه می‌کند. هر چند در نهایت می‌فهمد که همه این‌ها فقط یک شوخی از جانب رها بوده است.

بازخوردها چطور بود؟

آن چیزی که من به چشم دیدم، تماشاگران خیلی راضی بودند. قطعا عده‌ای هم ناراضی بوده‌اند ولی فکر می‌کنم درصد بالایی از کار ما رضایت داشتند.

نمایش شما در کدام سالن اجرا شد؟

سالن استاد فقیه

از آن راضی بودید؟

از لحاظ امکانات و شرایط سالن، نه. البته سالنی بود که به درد کار من می‌خورد، چون من سالن خیلی بزرگی نمی‌خواستم. اما از نظر تجهیزات و شرایط، ضعف داشت. مثلا پرده سالن را خود من تهیه و نصب کردم. یک مشکل دیگر هم این بود که چون این سالن در پارک و کنار خیابان قرار دارد، صدای زیادی وارد سالن می‌شد. وقتی برای احداث چنین سالن‌هایی هزینه می‌شود، ای کاش دقت بیشتری هم در جانمایی آنها صورت بگیرد.

رضایت تماشاگر، جذاب‌ترین بخش کار است

برای اکران عمومی هم برنامه دارید؟

بله حتما. بعد از جشنواره منطقه‌ای، اجراهای عمومی ما دوباره شروع می‌شود.

موفقیت در جشنواره چقدر به شما و گروهتان برای ادامه راه انگیزه داده است؟

طبیعتا تاثیر زیادی دارد. البته به این معنی نیست که اگر حتی جایزه‌ای نمی‌بردیم، انگیزه کار را از دست می‌دادیم. اما قطعا کسب جوایز در جشنواره باعث می‌شود با انرژی بیشتری تلاش کنیم. اما خوشحالی بیشتر من این است که قبل از جشنواره، ۱۰ سانس اجرا کردیم و هر شب حدود ۶۰ نفر تماشاگر داشتیم که می‌توانم بگویم از این تعداد، حداقل ۴۵ یا ۵۰ نفر راضی از سالن خارج شدند. این خیلی برای من جذابیت داشت.

رضایت تماشاگر، جذاب‌ترین بخش کار است

به‌نظر شما تبلیغ کافی برای اطلاع مردم از اکران چنین نمایش‌هایی انجام می‌شود؟

ما برای اجرای عمومی پیش از جشنواره نتوانستیم تبلیغ داشته باشیم، چون همان روز برای گرفتن سالن اقدام کرده بودیم و فرصتی برای تبلیغ نبود. اما برای اجراهای بعدی حتما تبلیغات خوبی انجام خواهیم داد.

به گزارش ایسنا، پس از پایان شب‌های جشنواره تئاتر فارس، منتقدان تئاتر فارس طی سه روز به بررسی آثار اجرا شده در سی و چهارمین جشنواره تئاتر استانی فارس پرداختند و نمایش «یک ماه و سه روز و ۲۴ ساعت» به عنوان اثر برگزیده انتخاب شد و تندیس کانون منتقدان، جایزه نقدی و لوح سپاس را دریافت کرد.

امیر بهبودنیا نویسنده این نمایش بود و نگین حسن پور، فاطمه احسانی و احمد زیانی نیز بازیگران آن بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha