• یکشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۲ / ۲۳:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402091208702
  • خبرنگار : 50405

در اختتامیه رویداد ملی سرآمد اعلام شد

حمایت صندوق ملی کارآفرینی از ۱۲ شرکت برگزیده نمایشگاه هفته پژوهش مشهد

حمایت صندوق ملی کارآفرینی از ۱۲ شرکت برگزیده نمایشگاه هفته پژوهش مشهد

ایسنا/خراسان رضوی در آخرین روز برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش، اولین دوره اختتامیه رویداد ملی سرآمد با حضور مسعود میرزائی شهرابی رئیس پارک علم و فناوری خراسان و جمعی از مسئولان استانی و مدیران شهری در تالار همایش‌های نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار و حمایت صندوق ملی نوآوری از ۱۲ شرکت برگزیده نمایشگاه اعلام شد.

اولین دوره اختتامیه رویداد ملی سرآمد با حضور مسعود میرزایی شهرابی رئیس پارک علم و فناوری خراسان، محمدامین بابایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، مهدی مدنی رئیس هیات‌مدیره انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان رضوی، اعضای شورای اسلامی شهر، روسای پارک‌های علم و فناوری استان‌های شرق کشور و جمعی از مسئولان استانی و مدیران شهری در تالار همایش‌های نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد. 

مسعود میرزایی در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های متفاوت نمایشگاه امسال، اظهار کرد: به لطف خدا در ۲۴ ماه گذشته بسیاری از سیاست‌های راهبردی پارک خراسان به‌ عنوان یک طرح و الگو در دستور کار وزارتخانه قرار گرفته است. یکی از این رویکردها، برگزاری همزمان مردمی و نخبگانی نمایشگاه هفته پژوهش بود که در رویداد امسال محقق شد. دلیل اتخاذ این رویکرد نیز شرایط امروز کشور است که ما را وادار می‌کند تا در سریع‌ترین زمان ممکن، راهکارهای تولید علم ثروت ‎آفرین را شناسایی و اجرایی کنیم. 

وی افزود: طرح راهبردی «منش» مشتمل بر مردمی ‎سازی، نقطه زنی و شبکه‌سازی در اقتصاد دانش‎ بنیان، یکی از برنامه‌های مهمی است که خوشبختانه پارک علم و فناوری خراسان عملکرد قابل‌ توجهی در راستای اجرای آن داشته است. مردمی‌سازی نمایشگاه هفته پژوهش امسال به همین دلیل بود و تلاش کردیم تا به‌ موازات برپایی غرفه‌های دانش‌آموزی، از مسئولانی برای بازدید دعوت شود که می‌تواند گره از کار شرکت‌های دانش‌بنیان حاضر در رویداد باز کند. 

رئیس پارک علم و فناوری خراسان با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساختی این پارک، خاطرنشان کرد: خراسان رضوی یکی از قطب‎های بی‌بدیل تولید علم در کشور است. بیش از ۵۴۰ شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری خراسان فعالیت دارند و به‌ تازگی مشهدالرضا(ع) به قطب زیست‌بوم فناوری شرق کشور تبدیل شده است. در این شرایط ضروری است که یک شهرک علم و فناوری در این استان تأسیس شود تا فضای مادی و زیرساخت معنوی مطلوب‎تری در خدمت شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گیرد. 

وب‌سرویس سامانه جامع اشتغال در خدمت دانش‌بنیان‌ها

همچنین محمدامین بابایی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی نیز در ادامه این مراسم گفت: ایجاد حوزه‌های تخصصی در حوزه مراکز مشاوره، فضای کاری اشتراکی، کافه کارآفرینی و شتاب‌دهنده‌های متمرکز، یکی از نقاط عطف فعالیت اداره کل تعاون در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان است. مجوزهای لازم برای این اکوسیستم نوآوری با شتاب در حال صدور است و امکان جدیدی ذیل ماده ۱۵۷ قانون جامع کار ایجاد شده تا شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند به میدان بیایند و در مقام مشاوران خصوصی و افتخاری اداره کار، برای حل‌وفصل گره‌های موجود به ما یاری برسانند. 

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان، وی بیان کرد: از تیرماه امسال به‌ صورت ویژه، وب‌سرویس سامانه جامع اشتغال طراحی‌ شده و به اجرا درآمده و شرکت‌ها می‌توانند فرصت‌های شغلی خود را اولاً به‌صورت متمرکز و هدفمند و در گام بعد به‌ صورت فراگیر مطرح کنند تا کارگران، مهندسان و افرادی که می‌توانند از عهده کار بربیایند و شرایط آن را دارند، وارد عمل شوند. 

صندوق ملی نوآوری؛ پای‌ کار ۱۲ شرکت برگزیده استان 

همچنین مهدی مدنی، رئیس انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان نیز در ابتدای این مراسم به تشریح جزئیات برگزاری و دستاوردهای این جشنواره علمی پرداخت و اظهار کرد: بیش از ۲۰ سال است که نمایشگاه‌های هفته پژوهش در سراسر کشور به شیوه دستوری، حاکمیتی، سراسری و البته با دستاوردهای اندک و محدود اقتصادی در حال برگزاری است. در این شرایط، تلاش کردیم تا با برگزاری همزمان جشنواره ملی سرآمد، روح فناورانه تازه‌ای به این رویداد نمایشگاهی ببخشیم و شاهد دستاوردهای مؤثر آن نیز هستیم. 

وی افزود: جشنواره ملی سرآمد در سه محور برگزار شد؛ اولاً انتخاب شرکت‌های دانش‌بنیان برتر که در یک کمیته علمی نخبگانی انجام شده است، دوماً نمایشگاه محوری هفته پژوهش با تفاهم مؤثر میان بخش دولتی و خصوصی و در نهایت، حمایت خاص از شرکت‌های برگزیده در رویداد پس از برگزاری نمایشگاه. 

رئیس انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان خاطرنشان کرد: از سال آینده همه سالن‌های نمایشگاه اعم از فردوسی، مفاخر و عطار به معرفی دستاوردهای نمایشگاه هفته پژوهش خواهند پرداخت و با پاویو‎ن‎بندی، بازدیدکنندگان اعم از مردم و مسئولان خواهند توانست به‌ صورت هدفمند، غرفه محصول موردنظر خود را به‌ سرعت پیدا کنند. 

مدنی با انتقاد از برگزاری رویداد نمایشگاهی امسال در هفته پژوهش ادامه داد: برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش به‌ موازات نمایشگاه طلا و جواهر از ابتدا تصمیم نادرستی بود. با این حال بیش از ۱۲۰۰ متر غرفه‎ سازی و چیدمان هوشمند غرفه‌ها باعث شد تا هویت بصری مطلوبی در نمایشگاه امسال به وجود بیاید. خبر خوب برای شرکت‌های برگزیده نیز آن است که مذاکراتی با صندوق ملی نوآوری انجام شده و بعد از این مراسم، به‌ صورت ویژه در خدمت مدیران ۱۲ شرکت برتر نمایشگاه امسال خواهیم بود تا بخش‌های قابل حمایت به‌ صورت ویژه به آن‌ها معرفی شود. 

در انتهای این مراسم از ۱۲ شرکت دانش ‎بنیان برگزیده نمایشگاه امسال تجلیل شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha