مرتضی فلاح کرگان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مرکز شیمی درمانی شهدای سلامت بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی جهت ارائه خدمات سرپایی به بیماران افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
وی با بیان اینکه راهاندازی این بخش با بودجه یک میلیارد و هفتصد تومان بوده، افزود: به صورت کلی دو نوع شیمی درمانی داریم که یک نوع مربوط به بیماران بدحالی است که شیمی درمانی آنها با داروهای بسیار سنگین بوده و یا با شرایط جسمی نامطلوب نیاز به بستری و مراقبتهای خاص دارند.
فلاح تصریح کرد: در برخی از مراحل درمان سرطان تزریق دارو بصورت سرپایی است که در مراکز شیمی درمانی سرپایی توسط پرستارهای دوره دیده و تجهیزات لازم، طی یک بازه یک تا دو ساعت تزریق و بیمار بعد از مدتی تحت نظر ماندن در صورت مساعد بودن شرایط عمومی، ترخیص میشود.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی تاکید کرد: همچنین در مراکز سرپایی برخی از نوع درمانها از جمله تزریق آمپولهای عضلانی که مراحل آمادگی آن شرایط خاصی دارد و تزریق توسط پرستاران دوره دیده انجام می شود.
فلاح تصریح کرد: در مواردی شیمی درمانی دارویی را از طریق سوند به مثانه تزریق میکنند که پس از دریافت دارو فرد میتواند به منزل مراجعه کند که این فرایند نیز در واحد شیمی درمانی سرپایی قابل انجام است.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی تاکید کرد: داروهای شیمی درمانی به دلیل نوع بیولوژیکی که دارند باید حتما زیر دستگاهها و هودهای خاص و با سیستم اگزوفن متفاوت آماده و فرآوری شوند که این مسئله در واحد شیمی درمانی هم انجام شده تا از آسیب به پرسنل و همراهان بیمار جلوگیری کرده و روند تزریق داروها با امنیت کامل انجام می شود.
انتهای پیام
نظرات