فرهاد فرامرزیان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بانک خون بندناف فرصتی غنی برای ارائه خدمات به جامعه است.
وی اضافه کرد: بانک خون بندناف رویان با در اختیار داشتن نیروهای متخصص و مجرب در زمینه نگهداری و ذخیرهسازی خون بندناف و بهرهگیری از دانش و تخصص محققان پژوهشکده رویان و با امتیاز پیشگامی در زمینه فناوری سلولهای بنیادی در سطح ملی و منطقهای و اخذ استانداردهای روز دنیا در زمینههای مدیریت کیفیت، ایمنی و بهداشت و زیست محیطی به منظور ارتقای دانش و آگاهی عمومی جامعه از کاربرد سلولهای بنیادی و ایجاد زمینه مناسب برای بهره گیری از یک زندگی سالمتر برای نسلهای آینده، در سال ۱۳۸۸ در لرستان افتتاح و فعالیت میکند.
سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان ادامه داد: در این بانک، خون بندناف با حفظ هویت خانواده متقاضی برای آنان ذخیرهسازی میشود تا در صورت نیاز خانواده آن را در آینده برای خود و یا فرد دیگری که از نظر ژنتیکی با نمونه سازگاری کافی داشته باشد مورد استفاده قرار دهد.
این مسئول بیان کرد: از ابتدای تاسیس این دفتر تاکنون ۱۵۰۰ نمونه خون بندناف در استان جمعآوری و ذخیرهسازی شده است.
فرامرزیان ضافه کرد: امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در جمعآوری و ذخیرهسازی خون بندناف شاهد رشد ۱۳۰ درصدی در استان بودیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بانک خون بندناف جهاد دانشگاهی لرستان خدمات جمع آوری جداسازی و ذخیرهسازی سلولهای بنیادی خون بندناف نوزادان را با توافق والدین ارائه میکند.
سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان یادآور شد: در بانک عمومی هزینهای برای خون بندناف پرداخت نمیشود، اما در بانک خصوصی هزینه اولیه ۸ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان و در مجموع سالانه ۴۱۰ هزار تومان هزینه نگهداری پرداخت خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات