• شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402091107285
  • خبرنگار : 71664

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران:

رزیدنت‌ها همانند پزشکان عمومی حقوق دریافت کنند

رزیدنت‌ها همانند پزشکان عمومی حقوق دریافت کنند

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران با بیان اینکه درآمد رزیدنت‌های پزشکی مناسب نیست، گفت: این انتظار وجود دارد که رزیدنت‌ها همانند پزشکان عمومی حقوق دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، حسین قناعتی در مراسم اختتامیه دهمین کنگره زخم و ترمیم بافت که ظهر جمعه ۱۰ آذر برگزار شد، اظهار کرد: پزشکی‌ شخصی‌سازی شده و سایر روش‌های نوین درمانی از اهمیت فراوانی برخوردار است و این روش‌ها باید تحت پوشش بیمه‌ای قرار بگیرد.

وی در تعریف استراتژی گفت: گاهی اوقات انسان‌ها بر یک سیستم اثر می‌گذارند و گاهی محیط بر انسان‌ها اثر می‌گذارد؛ تعامل و چگونگی تنظیم ارتباط این دو مولفه را استراتژی می‌گویند. یک استراتژیست اجازه نمی‌دهند که محیط سیستم تحت کنترل آنها را مختل کند و در برابر طوفان‌ها ایستادگی می‌کنند. اگر بخواهیم کشور ما به درستی پیش برود نباید اجازه دهیم که شرایط محیطی کشور را تحت تاثیر قرار دهد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران گفت: حفظ سلامت به عنوان هدف علم پزشکی محسوب می‌شود. وظیفه پزشکان فقط درمان بیماران نیست؛ بلکه می‌بایست حس خوب را به آنها انتقال دهند. ایجاد حس خوب در بیماران بسیار اهمیت دارد.

قناعتی با بیان اینکه تغییرات بسیار مناسبی در نظام سلامت کشور ایجاد شده، افزود: ایران به جایگاه مناسبی در عرصه سلامت دست یافته است. سازمان بهداشت جهانی، یک منحنی درباره مولفه‌های مانند میزان مرگ و میر نوزادان که بر نظام سلامت اثر دارند؛ منتشر کرد. جمهوری اسلامی ایران با تولید ناخالص کمتری نسبت به ایالات‌متحده توانسته است به مولفه‌های سلامت در منحنی سازمان بهداشت جهانی دست‌یابد. بازهم تاکید می‌کنم، پزشکی و نظام سلامت ایران از کیفیت خوبی برخوردار است.

وی با بیان اینکه برای حفظ کیفیت نظام سلامت باید به علائم هشداردهنده توجه کنیم، گفت: واحد تحقیق و توسعه دانشگاه علوم‌پزشکی تهران در یک پژوهش به مولفه‌هایی که می‌تواند نظام سلامت را تحت تاثیر قرار دهد، پرداخت است. من در نامه‌ای خطاب به رئیس‌حمهور به این موارد اشاره کرده‌ام.

قناعتی با بیان اینکه تعرفه‌های پزشکی یکی از چالش‌های پزشکان به حساب می‌آید، ادامه داد: تعرفه‌های پزشکی غیرواقعی است و نسبت به این موضوع بارها به مسئولان هشدار داده‌ایم. درآمد رزیدنت‌های پزشکی مناسب نیست و این انتظار وجود دارد که رزیدنت‌ها همانند پزشکان عمومی حقوق دریافت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه توجه به بیماری‌های غیر واگیر اهمیت دارد، گفت: بیماری‌های غیر واگیر در سراسر جهان به شدت در حال شیوع است. بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط موسسه ملی تحقیقات سلامت، مرگ و میر بیماری‌های غیر واگیر در کشور به سرعت در حال افزایش است به نحوی که میزان مرگ و میر این بیماری‌ها در سال ۲۰۵۰ نسبت به بازه کنونی ۴ برابر می‌شود. بیماری‌های غیرواگیر باید در کانون توجه قرار گیرند.

وی با اشاره به علت ایجاد زخم گفت: دست‌اندرکاران نظام سلامت باید به مسائلی مانند دیابت،سرطان پروستات و سرطان پستان توجه کنند. از منظر اقتصاد سلامت، سرمایه‌گذاری در حوزه محصولات زخم بهینه‌تر است چرا که میزان مرگ و میر افرادی که مبتلا به زخم دیابت شده‌اند در بازه ۵ ساله بسیار زیاد است. اگر بتوانیم درمان و پیشگیری زخم‌های دیابتی را مدیریت کنیم، هزینه‌هایی که برای پیشگیری و درمان زخم دیابت به‌کار گرفته‌ایم نسبت به هزینه‌های بیمار گرفته شده برای سرطان‌های پستان و پروستات موثرتر است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، قناعتی خطاب به اساتید حاضر با اشاره به اهمیت حفظ وطن‌دوستی گفت: در کتاب «نبرد من» آمده است، اگر می‌خواهید ملتی را نابود کنید حس ملی‌گرایی و باور به وطن را از آنها بگیرید. من از شما اساتید دانشگاه می‌خواهم که حس عرق ملی و عرق به جامعه را در دانشگاه زنده کنید. اگرچه اختلاف نسل‌ها وجود دارد اما نباید اجازه دهیم ارتباط نسلی از میان برداشته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha