• شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1402091107284
  • خبرنگار : 71263

سیگنال از کوره در رفت

سیگنال از کوره در رفت

پیام‌رسان سیگنال، ادعاها درباره وجود نقص امنیتی خطرناک را رد کرد.

به گزارش ایسنا، فرانسه در روزهای اخیر، با ادعای وجود آسیب‌پذیری‌های امنیتی، استفاده از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان واتس‌اپ، تلگرام و سیگنال را برای وزیران و تیم‌های آنها ممنوع کرده است.

این ادعا، مردیت ویتاکر، رئیس صریح اللهجه سیگنال را عصبانی کرده و وی این ادعاها را به شکل خطرناکی گمراه کننده توصیف و آنها را رد کرده است.

طبق گزارش پولیتیکو، الیزابت بورن، نخست وزیر فرانسه، در اطلاعیه‌ای به تاریخ ۲۲ نوامبر، با اشاره به این که این ابزارهای دیجیتالی، عاری از نقص امنیتی نیستند، به وزیران دستور داد از اپلیکیشن‌های فرانسوی استفاده کنند که مطمئن‌تر هستند.

ویتاکر در توییتی در ۳۰ نوامبر نوشت: نخست وزیر فرانسه، وزیران را ملکف کرده است که از یک اپلیکیشن پیام‌رسان فرانسوی کوچک استفاده کنند. خوب اما من از این نگرانم که او مدعی نقص امنیتی در سیگنال شده تا این اقدام را توجیه کند. هیچ مدرکی برای تائید این ادعا وجود ندارد و این ادعا به خصوص با توجه به این که از سوی دولت‌ها مطرح شده است، به شکل گمراه کننده‌ای خطرناک است.

سیگنال در واقع به این مباهات می‌کند که برای حریم خصوصی کاربرانش اهمیت بالایی قائل است. شرکت سیگنال، نخستین اپلیکیشنی بود که حفاظت رمزنگاری در سطح کوانتوم را به کد خود اضافه کرد. این سرویس همچنین یک گام به حذف شماره تلفن به منظور تقویت حریم خصوصی کاربرانش، نزدیک شده است.

خود ویتاکر برای گرفتن موضع علیه مدل شنود شرکت‌های بزرگ فناوری مشهور است.

وزیران فرانسوی و سایر کارمندان دولتی تا ۸ دسامبر سال ۲۰۲۳ فرصت دارند تا اپلیکیشن‌های پیام‌رسان را از دستگاه‌های دولتی حذف کرده و از اپلیکیشن‌های فرانسوی مجاز استفاده کنند. اپلیکیشن اولوید (Olvid)، یک پیام‌رسان رمزنگاری شده است که پیامها و متاداده‌ها را رمزنگاری می‌کند و توسط آژانس امنیت سایبری ANSSI فرانسه تائید شده است. ژان نوئل بارو، وزیر دیجیتالی فرانسه تائید کرد که او و تیمش از ژوئیه سال ۲۰۲۲ از این پیام‌رسان استفاده می‌کنند و این اپلیکیشن مطمئن‌ترین سیستم پیام رسان فوری جهان به نظر می‌رسد.

بر اساس گزارش تِک رادار، یک اپلیکیشن پیام‌رسان فرانسوی دیگر، Tchap است که در سال ۲۰۱۹، توسط دولت طراحی و عرضه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha