• شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402091107278
  • خبرنگار : 50163

پایانی بر یک انتظار ۳۰ ساله در ابهر

پایانی بر یک انتظار ۳۰ ساله در ابهر

ایسنا/زنجان شهردار ابهر گفت: ۳۰ سال است مالکان شهرک پونک ابهر در انتظار صدور پروانه‌اند و اکنون این کار انجام شده است.

علیرضا عباس‌نیا صبح امروز (شنبه، ۱۱ آذر ماه) در آیین کلنگ‌زنی و تحویل اولین پروانه ساختمان مسکونی شهرک پونک و کلنگ‌زنی بوستان مشاهیر و مفاخر ابهررود، اظهار کرد: یکی از سیاست‌هایی که در شهرداری دنبال می‌شود، این است که به شهروندان قول‌های بیهوده ندهیم. تلاش‌ ما این است که اگر قولی به مردم می‌دهیم، حتما عملیاتی شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع مسکن، یکی از دغدغه‌های اصلی مردم است، تاکید کرد: در مقوله مسکن، اگر شهرداری‌ها پای کار نیایند این موضوع راه به جایی نخواهد برد.

شهردار ابهر با توضیح اینکه شهرداری‌ها ظرفیت زیادی در حوزه تولید مسکن دارند، ادامه داد: وجود برخی قوانین، دست و پای شهرداری‌ها را بسته است.

عباس‌نیا با اشاره به زیرسازی شهرک و با بیان اینکه این کار را شهرداری برعهده گرفته است، گفت: با توجه به پایان فصل کاری و سرما، همه تلاش شهرداری این خواهد بود که به تعهدهای خود در این زمینه عمل کند. یکی از موضوع‌های که پیش از زیرسازی باید مورد توجه قرار گیرد، این است که دستگاه‌های خدمات‌رسان مانند آب، برق، گاز و مخابرات، اقدامات لازم را انجام دهند تا زیرسازی انجام شود و از دوباره‌کاری و ائتلاف بیت‌المال جلوگیری شود.

شهردار ابهر با مژده به مالکان پونک، بیان کرد: با توجه به اینکه ۳۰ سال است مالکان این شهرک درانتظار صدور پروانه‌اند، شهرداری عوارض را ۵۰ درصد نقد و بقیه را در ۳۰ قسط می‌گیرد تا مالکان دچار مشکل نشوند و بتوانند برای گرفتن پروانه ساخت اقدام کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر ابهر نیز در این مراسم، اظهار کرد: زمانی که اعضای شورای ششم کرسی‌های شورا را تحویل گرفتند نه‌تنها شهرک کارمندان، بلکه برخی شهرک‌های دیگر نیز دچار چنین مشکلاتی بودند.

سعید بهاوری با تاکید بر اینکه سیاست شورا این بود که در بحث ساخت مسکن که از تاکیدهای دولت است تا جایی که قانون اجازه می‌دهد اقداماتی انجام دهد، افزود: با توجه به همین موضوع، شورا وارد کار آماده‌سازی شهرک‌ پونک، گلریس و آمیکو شد.

وی درباره شهرک مینو، توضیح داد: این شهرک ۳۴ سال پیش تفکیک و همین‌گونه رها شد تا جایی که بسیاری از صاحبان آن، در قید حیات نیستند. در این راستا، با کمک فرمانداری و شورا و شهرداری گام‌های مثبتی برای صدور پروانه برداشته شد.

بهاوری با بیان اینکه در این شهرک بیش از سه‌ هزار قطعه زمین رها شده بود و کاری از پیش برده نمی‌شد، اضافه کرد: با توجه به این موضوع، شورا ورود به این موضوع را تکلیف خود دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha