این اجلاسیه در محوطهای بسیار بزرگ در سالن سرپوشیده ورزشی شهرستان بندر ترکمن از ساعت ۸ صبح تا نماز ظهر برگزار و هزاران نفر از خواهران و برادران اهل تسنن و تشییع در آن شرکت کردند.
سپاه نینوا با همکاری برخی ادارات و نهادهای دولتی و غیردولتی استان گلستان و بندرترکمن متولی برگزاری این آیین باشکوه بود که بازتاب بینالمللی داشت.
جانمایی بسیار مناسب محل برگزاری اجلاسیه و دسترسی ایدهآل از چند مسیر به آن محل، طراحی و اجرای فضای متفاوت بیرونی و داخل سالن، ورودی کاملاً زیبا که با پرچمهای سه رنگ جمهوری اسلامی ایران و ائمه اطهار و معصومین (ع)، حزبالله و فلسطین زینت داده شده بود، محیطی معنوی و عامه پسند ایجاد کرده بود.
نمایشگاهی با چندین غرفه که معرف فرهنگ، آداب و رسوم اقوام گلستان به خصوص قوم ترکمن صحرا در کنار پوشاک، غذا، هنر و دیگر داشتههای این قوم بود، مورد استقبال میهمانان استانی و کشوری واقع شده بود.
آنچه این اجلاسیه را نسبت به دیگر رویدادهای مطرح استانی و حتی کشوری متمایز کرده بود، حفظ کرامت و شان و جایگاه شهروندان بود که بسیاری از مدیران استانی بهروی سکوهای سالن محل برگزاری آیین در کنار میهمانان عادی نشسته بودند که خود اقدامی بزرگ برای حذف صف اول نشینی بود.
طراحی صحنه و سالن اصلی محل برگزاری اجلاسیه به حدی باشکوه طراحی شده بود که چشم هر بینندهای را در هنگام ورود به سالن خیره و مجذوب میکرد.
با توجه به مدت زمان حدود چهار ساعته برگزاری اجلاسیه، فقط سه شخصیت «فرمانده سپاه نینوا، استاندار گلستان و رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور» به عنوان سخنران تعیین شده بودند که فرمانده سپاه نینوا و استاندار گلستان به سخنرانی حدود پنج دقیقه اکتفا کردند و پس از سخنرانی مجذوب کننده ۲۰ دقیقهای «سردار غلامرضا سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در پایان «انسیه خزعلی» معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در صحبتهایی بسیار کوتاه و سه دقیقه تشکری از حضور پرشور زنان سنی و شیعه داشت.
برنامهریزی و مدیریت بسیار ویژه در استفاده از ظرفیت خبرگزاریها در کنار اصحاب قلم و رسانه و صدا و سیما بود، به شکلی که پیشتر خبرنگاران با وسیلهای نقلیه اختصاصی سپاه از گرگان به محل برگزاری منتقل شدند و از همان لحظات ورود به درب محل برگزاری اجلاسیه کار انعکاس خبر را آغاز کردند.
کارت خبرنگاری صادر شده از سوی متولیان برگزاری اجلاسیه دارای حرمت بود و در ورود و خروجها هیچگونه تفتیش بدنی صورت نمیگرفت و از همه مهمتر اختصاص سه مکان مجزا برای رسانههای مکتوب، عکاسان خبری و صداوسیما بود که به هیچ عنوان در کار انعکاس خبر آنها اختلالی به وجود نیاید.
این اجلاسیه با حضور بسیاری از شبکههای تلویزیونی داخلی بینالمللی و خبرگزاریهای رسمی به شکل کامل پوشش داده شد که ماحصل آن انعکاس بیش از ۲۰۰ خبر، گزارش، یادداشت، گزارش تصویری، فیلم و دیگر سبکهای خبری در کمتر از ۶ ساعت بود که مبین آگاهی متولیان از جایگاه و اهمیت رسانه است.
جهان باری دیگر وحدت ایران را دید
فرمانده سپاه نینوا گلستان صبح امروز جمعه ۱۰ آذر ماه ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این اجلاسیه برای اولین بار میزبان خانواده معظم و معزز شهدای زن اهل سنت ایران اسلامی بود، اظهار کرد: برگزاری باشکوه این اجلاسیه به میزبانی شهرستان بندرترکمن وحدت راستین شیعه و سنی در کشور را به رخ همگان کشید تا جهان بداند ایران نماد وحدت اسلامی است.
سرتیپ دوم پاسدار علی ملک شاهکوهی با بیان اینکه بیتردید اجرای نظم، برنامههای دقیق و هنرمندانه این اجلاسیه حاصل تلاش همه پاسداران، بسیجیان و دستگاههای اجرایی سراسر استان گلستان بود، ادامه داد: همین تعامل و همکاری سبب شد تا مراسمی در شأن شهدا برگزار کنیم.
وی ضمن تشکر از همه عوامل اجرایی و متولیان این برنامه شکوهمند، خاطرنشان کرد: مهمترین دستاورد اینگونه اجلاسیهها انتقال پیام انقلاب شکوهمند اسلامی، آرمانهای شهدا و دستاوردهای نظام به نسل جدید و جهانیان است.
به گزارش ایسنا، اجرای نمایش «پرچم» به کارگردانی «صمد رحیمی» کاری از گروه نمایش پرچم و هنرمندان تئاتر استان گلستان و دیگر برنامهها از قبیل همخوانی سرود توسط گروه آوای رضوان شهرستان گرگان و رقص ترکمن نقطه عطف این اجلاسیه بود.
سپاه نینوا با برگزاری بدون نقص این اجلاسیه توانست برخی شیوههای غلط در برگزاری همایشها، سمینارها، اجلاسیهها، یادبودها، افتتاحیه، اختتامیه و حتی میزبانی از مسئولان کشوری را برچیده و با بهرهمندی ظرفیتهای نهادهای مردمی، تواناییهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کرده و ضمن حفظ جایگاه فرهنگی و معنوی سرزمین برادری «گلستان» در سطح کشور، بتواند این رویداد را بدون هیچگونه نقصی در برگه تاریخ پرافتخار استان ثبت کند.
انتهای پیام
نظرات