به گزارش ایسنا، روح الله گیلانی روز پنجشنبه ۹ آذر ماه در حاشیه برگزاری رویداد توان در استان البرز در جمع خبرنگاران، گفت: از بین این ۲۰مساله، سه مورد مربوط به حاشیه نشینی، آب کشاورزی و بحران استفاده از نیروی انسانی در صنایع به عنوان مسایل اولویت دار مطرح است.
وی بیان کرد: در مجموع هشت کمیسیون قرار است در رویداد یکروزه توان در استان البرز با حضور گروه های مردمی و جهادی برگزار شود .
گیلانی گفت: کمیسیون اقتصاد و کارآفرینی، عمران و زیربنایی، فرهنگی و اجتماعی را درتمام استان ها داشتیم اما در استان البرز کمیسیون صنایع خلاق نیز به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است.
وی یاد آورشد: همچنین یکی ازهدفگذاری های انجام شده در برگزاری رویداد توان در استان البرز و سایر استان ها آن است که کم برخوردار ترین شهرستان در نشست های مردمی رویداد مورد توجه قرار گیرد.
گیلانی اضافه کرد: شناسایی مشکلات و مسایل با توجه به سندهایی آمایش ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و سازمان های آماری از جمله سازمان برنامه وبودجه است.
دور دوم سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان البرز به زودی انجام می شود.
انتهای پیام
نظرات