اردشیر آذر ۹ آذرماه در جلسه شورای اداری شهرستان بن اظهار کرد: مجموع اعتبارات در نظر گرفته شده برای شهرستان بن در سال جاری بدون در نظر گرفتن اعتبارات سفر ۶۵۲ میلیارد ریال بوده که این مبلغ در مقایسه با سال ۹۲ رشدی در حدود ۷۰۰ درصدی داشته است.
وی اعتبارات سفر ریاست جمهوری در دور اول را برای شهرستان بن ۳۵۳۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: ۴۶.۳ درصد از این اعتبارات جذب شد که در مقایسه با سال ۱۳۹۲ رشد بیش از ۱۰۰۰ درصدی داشته است.
در ادامه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری احداث راهدارخانهها به خصوص راهدارخانه بخش شیدا را از مسائل مهم و مورد نیاز در سطح شهرستان بن عنوان کرد و گفت: اعتبار راهداری از ۲۵ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ و ۱۵۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱، به مبلغ ۱۸۰ میلیارد ریال در سال جاری رسید و این مبلغ به جز اعتبارات سفر دور اول و دور دوم ریاست جمهوری به استان است.
روحالله غلامی با اشاره به اقدامات انجام شده دولت سیزدهم در زمینه راه در شهرستان بن اظهار کرد: عملیات آسفالت و روکش ۱۰ درصد از راههای مواصلاتی شهرستان بن به طول ۲۳.۵ کیلومتر انجام شده است و با توجه به پیشبینیهای انجام شده در سال جاری، ۱۰ کیلومتر دیگر از جادههای شهرستان بن نیز آسفالت خواهد شد.
وی خرید یک دستگاه شن و نمک پاش مکانیزه را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم برای شهرستان بن عنوان کرد و ادامه داد: خط کشی راههای این شهرستان از دیگر اقداماتی بود که به صورت دورهای در کنار نصب چراغهای چشمک زن و علائم هشدار دهنده در مسیرهای مواصلاتی و رفع نقاط حادثه خیز با استفاده از علائم و نیوجرسی انجام میگیرد.
در ادامه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری با اشاره به بزرگترین طرح گردشگری در منطقه گردشگری شیدا، بیان کرد: مجوز این طرح بعد از ۱۴ سال در شورای معماری و شهرسازی گرفته شده و عملیاتهای عمرانی آن در حال انجام است.
علیرضا جیلان تصریح کرد: باید با دید یک طرح گردشگری موضوعات و مشکلات مختلف برطرف و به سریعترین شکل ممکن اجرایی شود.
وی گفت: این اداره کل آمادگی لازم را برای همکاری با طرحهای بیان شده مردم محلی مناطق مختلف استان در راستای افزایش گردشگری و دیگر موضوعات دارد.
در ادامه احمدی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری از مصرف شدن اعتبار ۱۳۰ میلیارد ریالی برای منابع طبیعی و آبخیزداری در شهرستان بن خبر داد و اظهار کرد: ۲۵ پرونده تخصیص برای واگذاری زمین با مجموع متراژ حدود ۳۰ هکتار برای اشتغال آفرینی، رفع ۹۵ درصدی تداخلات اراضی زمینهای ملی، ۵ مورد بازنگری، سازماندهی و تهیه طرحهای مراتعی، انجام شدن کامل کاداستر اراضی ملی در سطح شهرستان بن، واگذاری ۴۵ هکتار زمین برای مسکن شهری با توجه به قانون جهش مسکن و ۲۰ هکتار زمین نیز برای مسکن روستایی با توجه به قانون ساماندهی مسکن و احیای یک معدن در سطح شهرستان بن با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال، مهمترین اقدامات انجام شده در شهرستان بن مطرح کرد.
در ادامه مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال بختیاری گفت: آزادسازی ۲۷۰۰ هکتار از اراضی روستای شیخشبان در مرحله اول و ۱۳۰۰ هکتار در مرحله دوم از طریق کمیسیون رفع تداخلات اراضی یکی از اقدامات اداره کل منابع طبیعی استان در دولت سیزدهم برای شهرستان بود.
سعید یوسفپور افزود: یکی از مهمترین چالشهای محیط زیست در سطح استان نبود خودرو مورد نیاز است.
در ادامه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری قرارداد ایزوگام مدارس شهرستان بن را با اعتبار ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از اهم پروژههای در حال اجرا در سطح این شهرستان دانست و افزود: تعمیرات اساسی در مدارس سطح شهرستان بن با اعتبار ۱۲ میلیارد ریال نیز در کنار تعمیر و نوسازی سیستم گرمایشی ۱۶ مدرسه در شهرستان بن با اعتبار ۶۵ میلیارد ریال در حال انجام است.
ایرج کریمی احداث، تعمیر، تجهیز و بازسازی مدارس و کلاسهای درس، محوطه استراحت، سرویسهای بهداشتی و... را از جمله اقدامات در دستور کار بیان کرد.
در ادامه مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: با توجه به اینکه سیل سال گذشته با مرکزیت روستای بارده اتفاق افتاد، شاهد جذب اعتبارات ماده ۱۷ برای این شهرستان بودیم.
خسرو کیانی اعتبار جذب شده ماده ۱۷ را برای سیل سال گذشته روستای بارده ۲۴۰ میلیارد ریال در قالب ۲۳ پروژه در بخشهای مختلف عنوان کرد و افزود: مجموع اعتبارات مصرف شده برای جبران حادثه ۱۴۶۷ میلیارد ریال تسهیلات در کنار ۲۴۰ میلیارد ریال تسهیلات بخش کشاورزی، ۱۸۰ میلیارد ریال تسهیلات خشکسالی برای ۱۶۸ خانوار، ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات معیشتی برای ۴۶۳ خانوار که ۳۱۸ خانوار آن در روستای باره سکونت داشتند، ۱۳۹ میلیارد ریال کمک بلاعوض در بخشهای مردمی و ۲۷۳ میلیارد ریال از صندوق بیمه حوادث برای ۷۰۰ نفر از حادثه دیدگان برشمرد.
وی برنامه سال جاری را انجام ۱۲ پروژه حیاتی در سطح استان با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال از محل ماده ۱۷ دانست و اضافه کرد: در سال جاری چهار دستگاه تیغ برفروب به شهرستان بن برای مناطق شهری و روستایی تحویل داده شده است.
در ادامه مدیرکل بنیاد مسکن چهارمحال بختیاری از تخصیص ۶۵ میلیارد ریال اعتبار برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار در شهرستان بن در ۱۵ پروژه خبرداد و افزود: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵۳۴ واحد مسکن روستایی از بهسازی شده است.
فرشید ریاحی از احداث و بازسازی ۱۳۸ واحد مسکن تخریب شده در سیل سال گذشته در شهرستان بن خبر داد و تصریح کرد: این آمار ۸۷ واحد احداثی و ۴۵ واحد تعمیرات، ۳۶۰ میلیارد ریال تسهیلات و ۸۵ میلیارد ریال کمکهای بلاعوض در شهر بارده را شامل میشود و در مجموع در شهرستان بن ۱۴۵ واحد تعمیرات مسکن داشتهایم.
وی روستای بارده به عنوان یکی از کانونهای متمرکز سیل در سال گذشته دانست و گفت: کمکهای بلاعوض و واحدهای ساخته شده و بازسازی شده به صورت کامل به مردم این روستا تحویل داده شده است.
ریاحی با اشاره به آغاز شدن عملیات آماده سازی نهضت ملی مسکن در این شهرستان افزود: با مشخص شدن تصمیمات اداره کل راه و شهرسازی، عملیات اجرایی بلافاصله با سرعت آغاز خواهد شد.
وی گفت: توانستیم با پیگیریهای گوناگون، ۳۶ هکتار از ۱۳۰ هکتار طرح نهضت ملی مسکن را در سفر ریاست جمهوری که در روستای تومانک قرار دارد را الحاق و به صورت نمادین آیین آمادهسازی آن را انجام دهیم.
ریاحی گفت: در سال ۱۴۰۲ برای ۲۷۰ واحد تسهیلات مسکن روستایی اختصاص داده شد که ۸۰ میلیارد ریال اعتبار تملک تاکنون در نظر گرفته شده است که امیدواریم این اعتبار افزایش یابد.
در ادامه مدیرکل صمت چهارمحال و بختیاری از رفع شدن دغدغه ۱۶ ساله مردم شهرستان بن با بهرهبرداری از شرکت اکولوژی آسیا خبر داد و خاطرنشان کرد: شاهد به بهرهبرداری رسیدن این پروژه در دولت سیزدهم خواهیم بود.
فضلالله رحمتی از استقرار واحدهای مادر در سطح این شهرستان با هماهنگیهای انجام شده خبر داد و بیان کرد: به دنبال تبدیل شهرستان بن به عنوان قطب داروسازی استان هستیم.
وی از فراهم بودن زیرساختهای لازم برای ایجاد شرکت نساجی با همکاریها و هماهنگیهای انجام شده با شرکت شهرکهای صنعتی در استان خبرداد و گفت: با توجه به اینکه نساجی یک صنعت سبز به شمار میرود، به دنبال احداث این بستر در این شهرستان برای توسعه و توزیع متوازن و عادلانه سرمایه هستیم.
در ادامه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری احداث آزمایشگاه مرکزی بن، خانه بهداشت بارده و یانچشمه، ایستگاه آمبولانس بارده و... از اقدامات انجام شده این شهرستان در دولت سیزدهم برشمرد و تصریح کرد: یکی از اقداماتی که در دستور کار قرار دارد ایجاد مراکز منتخب درمانی شبانهروزی در سطح این شهرستان در کنار بیمارستان معین و مجهز به جای بیمارستانهای محلی و درمانگاهها است که خدمات به صورت یکپارچه و جامع به متقاضیان و مددجویان ارائه شود.
محمد حسین اعرابی همچنین از رشد ۴۰ درصدی مرکز اورژانس شهر یانچشمه خبر داد و بیان کرد: پیگیری برای بهرهبرداری هرچه سریعتر آن از اهم کار دانشگاه علوم پزشکی است.
در ادامه مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری در خصوص اعتبارات ویژه تخصیص یافته برای اجرای پروژهها در این شهرستان، افزود: دو میلیارد تومان از اعتباراتی که به صورت ویژه تخصیص یافت تنها صرف عمل به تعهدات شد و هیچگونه عملیات عمرانی با این اعتبار انجام نگرفت.
محمود سلیمی با اشاره به وجود بهترین استخر، زمین چمن، سالن فوتبال و سالن ورزشهای باستانی در شهر بن، گفت: اهمیت آن برای بحث امید آفرینی در بین مردم است، البته در سرتاسر شهرستان بن اماکن ورزشی متعدد وجود دارد که میتواند ظرفیتهای این شهرستان را پاسخگو باشد.
وی بر لزوم توجه به عملیات اجرایی سالن ۲۰۰۰ نفره در استان، تصریح کرد: لازم است ادارات مختلف برای بهرهبرداری سریعتر این پروژه همکاری داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات