دکتر سید علی مرد در نخستین سمپوزیوم بینالمللی انتقال خون که با همکاری دانشگاههای ازمیر و آنکارا امروز (۸ آذرماه) در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: یکی از ماموریتهای امور بینالملل دانشگاه، برگزاری وبینارهای بینالمللی است و امروز نخستین سمپوزیوم بینالمللی حضوری و آنلاین بین ایران و ترکیه برگزار شده است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: میزبان این سمپوزیوم دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دانشگاه غازی آنکارا و دانشگاه اکونومی ازمیر هستند و ۱۲ سخنران بینالملل از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و این دو دانشگاه ترکیه در مورد انتقال خون صحبت خواهند کرد.
مرد بیان کرد: در این سمپوزیوم در مورد آخرین یافتهها، پیشرفتهای این حوزه، مقالات و میزان تمایل مردم به اهدای خون صحبت میشود.
مدیر امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: دانشگاههای علوم پزشکی به موضوعات سلامت میپردازند و در طول ۲۲ ماه گذشته، پنج وبینار بینالمللی را برگزار کردیم.
وی عنوان کرد: با توجه به اهمیت انتقال خون وظیقه ما ارائه آخرین یافتهها در این زمینه است و به همین منظور این سمپوزیوم برگزار شده است.
مرد بیان کرد: برخی افراد فکر میکنند که ادیان و مذهب مخالف انتقال خون هستند؛ در این سمپوزیوم مطرح شده است که دین به ویژه دین اسلام و مذهب تشیع مشوق اهدای خون است و در ایران مشاهده میشود که در شبهای قدر و ماه محرم میزان اهدای خون افزایش مییابد.
وی با اشاره به اهمیت انتقال خون عنوان کرد: گروههای متعددی از جمله مصدومان تصادفات و بیماران سرطانی نیازمند خون هستند و با این سمپوزیوم، به نحوی اهمیت اهدای خون نیز تبلیغ میشود.
انتهای پیام
نظرات