به گزارش ایسنا، منیر البرش، مدیرکل وزارت بهداشت غزه در این باره اظهار کرد: رژیم اشغالگر همچنان از ورود سوخت به بیمارستانها جلوگیری میکند و تعدادی تجهیزات پزشکی را در بیمارستانهای نوار غزه منهدم کرد.
طبق گزارش الجزیره، وی گفت: پس از تلاش پزشکان، مرکز دیالیز در بیمارستان اندونزی امروز فعالیت خود را از سر خواهد گرفت و ما تلاش زیادی برای راه اندازی مجدد مرکز دیالیز در این بیمارستان انجام میدهیم.
البرش ادامه داد: رژیم اشغالگر باید اجازه دهد سوخت به بیمارستانهای شهر غزه و شمال نوار غزه وارد شود. بیمارستانهای صحرایی که به غزه منتقل شدهاند، تا بدین لحظه فعالیت خود را آغاز نکردهاند.
مدیرکل وزارت بهداشت غزه همچنین تاکید کرد: ما اشغالگران را مسؤول مرگ بیماران در بیمارستانهای «العوده» و «کمال عدوان» میدانیم. رژیم اشغالگر باید اجازه ورود سوخت به بیمارستانهای شهر غزه و شمال نوار غزه را بدهد. ۶۰۰ بیمار در غزه سه بار در هفته نیاز به دیالیز دارند و نمیتوانند درمان شوند.
در همین راستا، محمد زقوت، مدیر کل بیمارستانهای غزه نیز گفت: بیمارستانهای صحرایی که به غزه منتقل شدهاند، علیرغم نیاز فوری به آنها، همچنان آغاز به کار نکردهاند.
زقوت افزود: بیمارستانهای «الشفا»، «کمال عدوان» و «المعمدانی» تا بدین لحظه سوختی دریافت نکردهاند.
وی همچنین گزارش داد: کمبود آب و مواد و لوازم بهداشتی خطر شیوع بیماریهای همهگیر را افزایش میدهد.
مدیرکل بیمارستانهای غزه همچنین گفت: اشغالگران اجازه استفاده از دستگاه شیمی درمانی برای بیماران سرطانی را نمیدهند.
رژیم صهیونیستی و جنبش حماس شامگاه دوشنبه با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا بر سر تمدید دو روزه آتشبس توافق کردند که امروز درصورت عدم تمدید به پایان خواهد رسید.
چهارشنبه گذشته و پس از چند روز مذاکره غیرمستقیم، رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین به توافق برای آتشبس موقت به مدت چهار روز و تبادل اسرا دست یافتند.
طبق توافق تبادل اسرا که جمعه پیش مرحله اول آن اجرایی شد، در مقابل آزادی هر اسیر صهیونیست، سه اسیر فلسطینی از زندانهای رژیم صهیونیستی آزاد میشوند. این توافق در حالی انجام شد که رژیم صهیونیستی مجبور به پذیرش شروط مقاومت شد.
انتهای پیام
نظرات