• چهارشنبه / ۸ آذر ۱۴۰۲ / ۰۷:۴۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402090805261
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

راهکارهایی برای جلوگیری از یخ‌زدگی و ترکیدگی کنتور آب

راهکارهایی برای جلوگیری از یخ‌زدگی و ترکیدگی کنتور آب

ایسنا/اصفهان معاون خدمات مشترکان و درآمد شرکت آب و فاضلاب کاشان گفت: یخ‌زدگی و ترکیدگی کنتور آب یکی از مشکلات شهروندان در روزهای سرد سال است که با اقدام‌های ساده می‌توانند مانع از ایراد خسارت شوند.

محمدحسین خامه چیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: عایق‌بندی کنتور با استفاده از پشم‌شیشه، گونی، پوشال کولر، پتو و کیسه حاوی خاک اره و عایق‌بندی لوله‌های روکار و در معرض سرما از پشم‌شیشه یکی از راهکارهای یخ‌زدگی و ترکیدگی کنتور آب منزل است.

وی افزود: هنگام مسافرت، شیر فلکه بعد از کنتور را ببندید، زیرا ممکن است در زمان یخبندان، شبکه داخل منزل دچار آسیب و شکستگی شده و تا زمان بازگشت از سفر، مقدار زیادی آب وارد منزل شما شود. بعد از بستن شیرفلکه نیز باید از قطع کامل جریان آب در داخل ملک به‌واسطه عملکرد صحیح شیر قطع و وصل، مطمئن شوید.

معاون خدمات مشترکان و درآمد شرکت آب و فاضلاب کاشان، تأکید کرد: شهروندانی که با ترکیدگی لوله آب منزل روبرو شدند، ابتدا باید شیرفلکه اصلی را بسته و در اولین فرصت آن را تعمیر کنند و در صورت مشاهده هرگونه حادثه  با سامانه ارتباطات مردمی ۱۲۲ شرکت آب و فاضلاب کاشان تماس گرفته تا همکاران ما نسبت به رفع حادثه اقدام کنند.

خامه چیان با هشدار نسبت به شیوه‌های نامتعارف در هنگام حادثه گفت: هنگامی کنتور و یا لوله آب منزل دچار یخ‌زدگی شد، نباید آب جوش بر روی آنها ریخت و یا آنها را در معرض حرارت مستقیم قرار داد بلکه باید با آب ولرم، حرارت غیرمستقیم و سشوار یخ لوله و کنتور را به تدریج از بین برد.

وی افزود: باز گذاشتن شیر آب برای جلوگیری از یخ‌زدگی، رفتار اشتباهی است که نه تنها مانع از یخ‌زدگی تأسیسات نیست بلکه موجب افزایش مصرف آب می‌شود.

معاون خدمات مشترکان و درآمد شرکت آب و فاضلاب کاشان، اظهار کرد: شهروندان توجه داشته باشند که در شرایطی که ساختمانی خالی از سکنه است، بهترین راهکار برای جلوگیری از یخ‌زدگی کنتور،  قطع آب ساختمان و تخلیه لوله‌های آب است.

خامه چیان تأکید کرد: کوتاهی شهروندان نسبت به هشدارهای ایمنی، می‌تواند منجر به ترکیدگی کنتور ولوله‌های آب منزل شده و علاوه بر ایراد خسارت تأسیسات آب و تخریب ساختمان، منجر به هدر رفت حجم زیادی آب نیز می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha