• سه‌شنبه / ۷ آذر ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402090705046
  • خبرنگار : 50176

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان:

لازمه رشد تولید و بهره‌وری در بخش کشاورزی کار ترویجی و آموزشی است

لازمه رشد تولید و بهره‌وری در بخش کشاورزی کار ترویجی و آموزشی است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: لازمه رشد تولید و بهره‌وری در بخش کشاورزی کار ترویجی و آموزشی است.

سید عماد شاهرخی امروز هفتم آذرماه در دیدار با کارکنان این مدیریت در محل دفتر مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، به حسن انسجام در کارهای ترویج اشاره کرد و افزود: مدیریت ترویج همواره با کمترین هزینه و امکانات در برگزاری مناسبت‌ها، جشنواره‌ها و روز مزرعه‌ها بهترین برنامه‌ها را برگزار کرده است که این ظرفیت بسیار بالای مجموعه مدیریت ترویج را نشان می‌دهد.

وی یکی از مهم‌ترین کارهای سازمان را آموزش و ترویج دانست و اظهار کرد: اگر انتقال یافته به‌درستی ترویج پیدا کند انقلاب عظیمی در بخش کشاورزی صورت خواهد گرفت که این امر با تهیه و استفاده از بسته‌های ترویجی از فعالیت‌های صورت گرفته در همه زیر بخش‌های کشاورزی  میسر خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بر ارتباط‌گیری مؤثر با کشاورزان و حضور در کنار تولیدکنندگان به‌عنوان ولی‌نعمتان عرصه تولید تأکید کرد و گفت: با حضور میدانی در مزارع و ارتباط‌گیری مؤثر با تولیدکنندگان و  اهمیت دادن به کارشناسان مراکز و البته تعریف برنامه‌ریزی مدون، انتقال یافته‌های نوآور کشاورزی را به مزارع انتقال دهیم و با دعوت از نخبگان بخش کشاورزی، کارشناسان مرکز تحقیقات، شوراها، دهیاران، کشاورزان پیشرو نتیجه کار را بررسی کنیم.

شاهرخی با اشاره به فعالیت‌های مجموعه ترویج در مراکز، اضافه کرد: کارهای بسیار ارزشمندی در مراکز لرستان آغاز شده که نیاز به تسریع، پیگیری و گسترش در ادامه و اجرای آن در دیگر مراکز ضروری است.

وی تصریح کرد: کشاورزی دانش پایه منجر به توسعه و رونق در تولید می‌شود، به‌منظور شناسایی مشکلات و موانع کشاورزان و انعکاس این مشکلات به مرکز و پیگیری رفع آن‌ها توسط اساتید علمی و خبرگان کشاورزی در استان میز محصول تعریف شود.

رئیس جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: برنامه محوری، هدف‌گذاری و توجه به مسئله دانش در بخش کشاورزی با توجه به ظرفیت‌های تولید در هر شهرستان با تشکیل میز محصول با نگاه علمی منجر به واکاوی مشکلات و چالش‌ها و ریشه‌یابی و درمان واکاوی مسائل می‌شود.

شاهرخی بر یکپارچه‌سازی اراضی تأکید کرد و گفت: استراتژی یکپارچه‌سازی اراضی دارای اهمیت فراوان از لحاظ اقتصادی و کشاورزی است، این راهبرد می‌تواند استفاده بهینه از نهاده‌های تولید را موجب شود و تأثیر بسزایی در افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های تولید در مزارع را به دنبال داشته باشد.

وی در پایان با اهداء لوح تقدیر از زحمات پرسنل مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی تجلیل به عمل آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha