مرتضی مبارکی در گفتوگو با ایسنا، درباره توسعه ورزش وزنهبرداری در شهرستانهای استان زنجان، اظهار کرد: با توجه به ماهیت رشته وزنهبرداری که یک رشته ورزشی نسبتا سنگین و هزینهبری است و تاکنون محقق نشده که این رشته ورزشی در همه شهرستانهای استان فعال شود.
وی افزود: در حال حاضر فقط شهرستانهای زنجان، خدابنده و ابهر دارای یک سالن وزنهبرداری هستند و بیشتر قهرمانان پرورشیافته در این ورزش نیز در شهرستان زنجان بوده و اخیرا یک نوجوان از شهرستان خدابنده نیز موفق به کسب مقام ملی شد.
این مسئول تصریح کرد: ابزار استاندارد برای رشته وزنهبرداری گران بوده و تامین هزینههای این حوزه از عهده ما خارج است. باید پذیرفت که به دلیل محدود بودن امکانات تعداد ورزشکاران که افزایش مییابد نمیتوانیم شرایط را مدیریت کنیم و مربیان نمیتوانند به طور مشخص از سالن استفاده کنند.
مبارکی ادامه داد: یکی از خواستههای مهم در حوزه ورزش وزنهبرداری، ایجاد خانه وزنهبرداری در استان است که پیگیریهای زیادی در این حوزه انجام دادهایم ولی این امر فعلا محقق نشده که در صورت تحقق آن و با وجود خانه وزنهبرداری، میتوانیم سالنهای بیشتری را آماده کنیم که در این صورت مربیان به تمرینات پرداخته و استعدادهای بیشتری را جذب خواهند کرد. همچنین با وجود خانه وزنهبرداری میتوانیم میزبان مسابقات مختلف نیز باشیم.
وی با بیان اینکه وزنهبرداری در شهرستان خدابنده با ورزشکاران تعداد محدود در یک سالن انجام میشود ولی در شهرستان ابهر رغبت و گرایش کمتر شده و ورزشکاران محل تمرین مناسبی ندارند، عنوان کرد: در شهرستانهای فاقد سالن نیز ممکن است بسیاری از افراد علاقه به تمرین در وزنهبرداری داشته باشند ولی ابتدا باید بستر فراهم شود تا بتوانیم استقبالکنندگان را پرورش دهیم.
دبیر هیئت وزنهبرداری زنجان با بیان اینکه در شهرستانهای ایجرود و ماهنشان افراد علاقهمندی به ورزش وزنهبرداری وجود داشت که در زنجان تمرین میکردند ولی به دلیل دور بودن راه، کار سختی بود، خاطرنشان کرد: رشته وزنهبرداری به واسطه سنگین بودن به زیرسازی و ابزار خاصی نیاز دارد که برای این شرایط ابتدا باید یک مکان ثابت داشته باشیم تا اول به تربیت مربی و بعد جذب ورزشکار اقدام کنیم.
انتهای پیام
نظرات