• دوشنبه / ۶ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402090603909
  • خبرنگار : 50635

استاندار هرمزگان:

تعریف طرح‌های توسعه‌ای برای جاسک و بشاگرد/احداث بزرگترین نخلستان خرمای مجول در بشاگرد

تعریف طرح‌های توسعه‌ای برای جاسک و بشاگرد/احداث بزرگترین نخلستان خرمای مجول در بشاگرد

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: طرح‌های توسعه‌ای در حوزه آبرسانی، راه، آبخیزداری، آموزش، تربیت‌بدنی، بهداشت، درمان، مخابرات و زیرساخت‌های ارتباطی با نظر فرمانداران جاسک و بشاگرد تعریف شود تا توسعه متوازن منطقه نیز محقق شود.

مهدی دوستی امروز (ششم آذرماه)، در روند بررسی توسعه زیرساخت‌های شهرستان‌های بشاگرد و جاسک که با حضور معاونان استاندار و فرمانداران شهرستان‌های بشاگرد و جاسک و مدیران کل استان برگزار شد، اظهار کرد: بزرگترین نخلستان خرمای مجول که خرمایی اقتصادی و دارای بازار بین‌المللی بوده، در دشت پُلپُلک بشاگرد در حال احداث بوده و پیشرفت آن نیز مناسب است.

دوستی تاکید ‌کرد: توسعه این طرح در منطقه ایجاب می‌کند که به فراخور آن طرح‌های توسعه‌ای در حوزه آبرسانی، راه، آبخیزداری، آموزش، تربیت‌بدنی، بهداشت، درمان، مخابرات و زیرساخت‌های ارتباطی با نظر فرمانداران جاسک و بشاگرد تعریف شود تا توسعه متوازن منطقه نیز محقق شود.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان اظهار کرد: شهرک مطهر، می‌تواند محلی برای توسعه مسکن مورد نیاز نیروی انسانی باشد و اگر سرمایه‌گذار نیز این شهرک را مناسب دید حاضر هستیم برای احداث مسکن تسهیلات ارائه کرده و توسعه زیرساخت‌های شهری را نیز انجام دهیم.

دوستی تصریح‌کرد: سرمایه‌گذار جهت ورود در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و بخشی از زیرساخت‌های مورد نیاز برای روستاهای پیرامونی این طرح اعلام آمادگی کرده و از طرفی نیز آماده هستیم در طرح‌های بزرگ با سرمایه‌گذار مشارکت داشته باشیم‌ و کارهای عمیقی در راستای حل مشکلات منطقه انجام شود.

استاندار هرمزگان خاطرنشان‌کرد: نیروی انسانی این قطب اقتصادی نیز باید از جوامع بومی و محلی تامین شود، از این رو هنرستان تخصصی مرتبط در این منطقه احداث می‌شود.

وی تصریح‌کرد: ما باید بتوانیم از ظرفیتی که در شرق استان با کشت مجول ایجاد شده است برای سایر نقاط هرمزگان نیز استفاده کنیم و اصلاح باغات را سرعت بخشیم.

دوستی خاطرنشان‌کرد: خرمای مجول باید در تمام نقاط دارای ظرفیت استان نیز کشت شود و نخل‌های مُسن و کم بازده موجود در هرمزگان با این نوع از نخل جایگزین شود تا ارزش‌افزوده کشت خرما در استان چندین برابر شود، از این رو ایجاد مرکز تحقیقات کشاورزی در منطقه پلپلک بررسی شود.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان هم چنین بر لزوم اجرای طرح‌هایی برای ذخیره آب باران‌های مونسون و تابستانی منطقه جاسک و بشاگرد تاکید کرد و گفت: آب باران این منطقه باید برای توسعه اقتصادی صرف شود و پروژه‌های خوبی را نیز در دست داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha