به گزارش ایسنا، رئیس دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه به شبکه الجزیره گفت: در ایام آتشبس میزان کشتار عظیمی که توسط نیروهای رژیم صهیونیستی صورت گرفته و همچنین تخریب گسترده زیرساخت و منازل غزه به خوبی دیده میشود. نیروهای اشغالگر ۴۰ هزار تن مواد منفجره را روی غزه ریختند. جنایتهای رژیم اشغالگر دور از چشم دوربینها رخ داد.
وی گفت: ارتباط با جهان خارج دشوار است. یک سوم ساکنان غزه کمکهای اساسی برای ادامه زندگیشان را دریافت نکردهاند. تمام نهادهای بینالمللی کاری با غزه ندارند. ما به یک بیمارستان میدانی بزرگ نیاز داریم. بیمارستان الشفا تمام امکانات لازم را ندارد و قابل استفاده نیست. ادعاهای رژیم اشغالگر درباره بیمارستان الشفا احمق فرض کردن رسانهها است.
رئیس این دفتر افزود: بمبهایی که رژیم اشغالگر اخیرا از آن استفاده کرد قبلا استفاده نشده بود. صدها شهید در همان اماکنی دفن شدند که در آنجا به شهادت رسیده بودند. میزان تخریب گسترده غزه نشان میدهد که رژیم اشغالگر میخواهد غزه دیگر قابل سکونت نباشد. تعداد کودکانی که در غزه کشته شدند تعدادشان از تعداد تمام نزاعهای جهان در سال میلادی گذشته بیشتر بودهاست.
پیشتر رژیم صهیونیستی مدعی شد که جنبش حماس از بیمارستانها برای اهداف نظامی استفاده میکند و تونلهای حماس در زیر بیمارستانها هستند، اما جنبش حماس ضمن رد این ادعا از نهادهای بینالمللی خواست برای رسوا کردن رژیم صهیونیستی از بیمارستانهای غزه بازدید کنند.
شنبه مرحله دوم تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی با چند ساعت تأخیر انجام شد و در این مرحله ۳۹ اسیر فلسطینی به آغوش خانوادههای خود بازگشتند.
سخنگوی گردانهای عزالدین القسام شاخه نظامی حماس اعلام کرده بود که ۱۳ اسیر اسرائیلی و نیز چهار نفر با ملیتهای خارجی(تایلندی) را تحویل صلیب سرخ دادهاند تا به گذرگاه رفح منتقل شوند.
حماس اعلام کرده که در پاسخ به تلاشهای رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بازداشتشدگان تایلندی را آزاد کردهاست.
در همین حال سخنگوی وزارت خارجه قطر نیز با تایید خبر تبادل اسرا اعلام کرد که صلیب سرخ اسرای آزاد شده اسرائیلی را تحویل گرفته و این افراد به گذرگاه مرزی رفح در مرز غزه با مصر منتقل شدهاند.
چهارشنبه حماس و رژیم صهیونیستی با آتشبس چهار روز و تبادل اسرا موافقت کردند. آتشبس در غزه از جمعه آغاز شد. مرحله اول تبادل اسرا نیز روز جمعه انجام شد. مقامات اشغالگر جمعه ۳۹ اسیر فلسطینی را که بیشتر آنها زن و کودک بودند در ازای ۱۳ اسیر صهیونیست آزاد کردند.
طبق توافق تبادل اسرا در مقابل آزادی هر اسیر اسرائیلی، سه اسیر فلسطینی از زندانهای رژیم صهیونیستی آزاد میشوند.
این توافق در حالی انجام شد که رژیم صهیونیستی مجبور به پذیرش شروط مقاومت شد.
در جنگ غزه دهها هزار تن شهید و زخمی شدند که با بیرون کشیدن تعداد زیادی از قربانیان از زیر آوار این تعداد همچنان رو به افزایش است.
انتهای پیام
نظرات