محمدرضا دشتی زاده عصر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای توسعه زیرساختهای شهری جزیره خارگ هدف گذاری به گونهای انجام شده است تا با تحقق این مهم، با امیدآفرینی و افزایش انگیزه زیستی و در نهایت با بهبود وضعیت خدمات رسانی به مردم و ساکنان، اقتصاد شهری در این جزیره نیز رونق یابد.
وی افزود: توسعه این زیرساختها همچنین موجب تنوع بخشی و گسترش و فراگیر نمودن برنامههای فرهنگی و اجتماعی در جزیره خارگ خواهد شد.
دشتیزاده بیان کرد: با انجام این مهم علاوه بر توسعه شاخصهای امیدآفرین و ظرفیتهای بسیار خوبی برای فعالیتهای فرهنگی جوانان این جزیره که در بسیاری از زمینههای هنری در سطح ملی دارای افتخارات قابل توجهای هستند، ایجاد خواهد کرد.
بخشدار ویژه خارگ با اشاره به جایگاه مهم و استراتژیک جزیره خارگ در برنامهریزی منطقهای استان بوشهر، تصریح کرد: به طور قطع آینده جزیره خارگ که در تحولات اقتصادی کشور نقش بسزایی خواهد داشت، با توجه به اینکه توسعه سرمایه انسانی اصلیترین هدف در راستای توسعه شهری است، از این رو سرمایه گذاری در نظام آموزشی و توسعه زیرساختهای این بخش بسیار تعیین کننده است.
دشتی زاده خاطر نشان کرد: تلاش میکنیم با ایجاد زیرساختهای لازم برای توسعه کارآفرینی و تجاری سازی مناسب، نرخ اشتغال پایدار را در این جزیره افزایش دهیم.
وی افزود: با توجه به شرایط خاص جزیره خارگ از بعد محدودیتهای دریایی که داریم در حال حاضر پنج پروژه فعال را در سطح شهر شاهد آن هستیم پروژههایی که عمرانی هستند و برخی هم زیرساختی و تفریحی. بیش از ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار این پروژهها هست.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، بخشدار ویژه خارگ گفت: از این ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پروژه حدود ۵۵۰ میلیارد ریال آن از طریق اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی صنعت نفت و مابقی از محل اعتبارات تملک دارایی و درصدی نیز از منابع داخلی شهرداری جزیره خارگ تأمین شده است.
انتهای پیام
نظرات