• شنبه / ۴ آذر ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402090402300
  • خبرنگار : 50635

برگزاری دوره آموزش «ایمنی بنادر ماهیگیری» در شیلات هرمزگان

برگزاری دوره آموزش «ایمنی بنادر ماهیگیری» در شیلات هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیرکل شیلات استان هرمزگان از برگزاری دوره آموزش تئوری و عملی «ایمنی بنادر ماهیگیری» به میزبانی شیلات هرمزگان، ویژه کارکنان شیلات استان و بهره‌برداران شیلاتی خبر داد.

شهریار رستمی امروز (شنبه، چهارم آذر ماه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هرمزگان اقدامات و برنامه‌های خوبی در حوزه آموزش بهره‌برداران و کارکنان انجام داده است، اظهار کرد: آموزش به‌عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه و پیشرفت مطرح است که سازمان شیلات ایران برای این مضوع، برنامه‌ریزی‌های خوبی دارد.

وی آموزش‌های زیرساختی شیلات را متضمن ارتقای شیلات ارزیابی و بیان کرد: دوره‌های آموزشی کارکنان و بهره‌برداران سازمان شیلات ایران با هدف افزایش کارایی شاغلان و بهره‌برداران در سازمان شیلات ایران هر سال پس از انجام مطالعات نیازسنجی در قالب تقویم آموزشی تدوین و اجرا می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت سازمان شیلات ایران از برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارکنان و بهره‌برداران در سطح کارشناسی، مدیریتی و ... خبر داد و گفت: فنون و طرح‌های جدید ارتقای بهره‌وری نمی‌تواند بدون پرسنل آموزش‌دیده ایجاد و به کار گرفته شود. نیروی انسانی براساس امکانات، مهارت‌ها، دانش و نگرش خود که از آموزش کسب کرده است، در مراحل مختلف می‌تواند نقش بسزایی در بهبود و افزایش بهره‌وری داشته باشد.

رستمی افزود: آموزش هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری در زمینه تحقق اهداف سازمانی است. یکی از عوامل مهمی که تاثیر قابل ملاحظه‌ای بر بهره‌وری دارد و می‌تواند نقش موثری در افزایش آن ایفا کند، آموزش است.

ارتقای سطح علمی بهره‌برداران و کارشناسان شیلاتی در دستور کار است

مسعود بارانی، مدیرکل شیلات هرمزگان نیز با اشاره به اهمیت ترویج و آموزش در تحقق اهداف شیلات، گفت: برگزاری کارگاه در راستای ارتقای سطح علمی بهره‌برداران و کارشناسان شیلاتی همواره یکی از اولویت‌های اصلی شیلات بوده است.

وی افزایش دانش فنی و تجربه از طریق آموزش‌های مستمر را اساس کار هدایت سرمایه‌گذاران در حوزه صید و صیادی پایدارو اصولی دانست و یادآوری کرد: تلاش مجموعه شیلات همواره بر رشد و توسعه زیر بخش‌های مختلف شیلات استوار بوده است.

مدیرکل شیلات استان هرمزگان افزایش ایمنی در بنادر صیادی، کمک‌های اولیه در دریا و بنادر صیادی، اقدامات اولیه برای غرق‌شدگان، انواع حریق و عملیات اطفای حریق، لزوم برنامه‌ریزی و فرماندهی هنگام بروز سوانح، عملیات احیای قلبی و ریوی، ضرورت لایروبی بنادر، نقش تعاونی‌های صیادی در مدیریت، نگهداری و ایمنی بنادر صیادی را از مهمترین مباحث این دوره آموزشی دانست.

بارانی افزود: دوره آموزشی به مدت چهار روز بود که سه روز آن به‌صورت وبینار و تئوری و یک روز به‌صورت عملیاتی در بندر صیادی کنگ با حضور جمعی از مسؤولان شیلات استان، شیلات شهرستان‌ها و بهره‌برداران بخش شیلاتی برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha