علی لطیفی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در سیاستهای کلی نظام، در بند ۱۱ بخش شهرسازی و بند ۹ بخش ایثارگران اشاره مستقیم به این موضوع شده است که رعایت نیاز و آسایش جانبازان و معلولان در طراحی فضای شهری و اماکن عمومی، مناسبسازی بناها مراکز خدمات عمومی مراکزی شهری، خدماتی، رفاهی و وسایل نقلیه عمومی باید متناسب با وضعیت جسمی جانبازان و معلولان و کسانی باشد که مشکل جسمی و حرکتی دارند.
وی با بیان اینکه برای درک اهمیت هرچه بیشتر مناسبسازی باید خود را جای معلولان، جانبازان و سالمندان بگذاریم، ادامه داد: این قشر از جامعه مانند سایر اقشار حق برخورداری از امکانات جامعه را دارند. بنابراین تسهیلگری در این حوزه نباید نادیده گرفته شود.
او با توضیح اینکه بهزیستی بهعنوان دستگاه متولی احقاق حقوق معلولان باید به موضوع مناسبسازی ورود و مسائل و مشکلات را پیگیری کند، ادامه داد: برای تحقق وظایف محوله در این حوزه باید همه دستگاههای اجرایی همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان ابهر با بیان اینکه برخی ادارهها و دستگاههای اجرایی شهرستان مناسبسازی را رعایت کردهاند، اظهار کرد: برای تکمیل این مناسبسازی نیازمند نظرهای مثبت مسؤولان دستگاههای اجرایی باقیمانده هستیم.
لطیفی اضافه کرد: معلولان ابهری در ورود به برخی بانکهای شهرستان با مشکل مواجهاند و حتی گاهی در استفاده از خودپرداز بانکها هم مشکل دارند.
انتهای پیام
نظرات