علی سنجربگی اظهار کرد: تا سال گذشته، ۱۴ پایگاه ثابت جادهای در استان داشتیم و امسال چهار پایگاه برای محورهای تویسرکان - کنگاور در شهر فرسفج، همدان - تویسرکان در گنجنامه، قهاوند - مرادبلاغی در شهرستان همدان و اسدآباد - کنگاور در روستای بهراز فعال شدند که برخی در مراکز استیجاری و تعدادی در کانکس، اسکان دارند. افتتاح این پایگاهها منجر به اشتغال ۶۰ نفر شده است.
سنجربگی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد پایگاههای ثابت امدادونجات جادهای استان همدان به ۱۸ مورد رسیده است، تصریح کرد: دریافت مجوز فعالیت برای دو پایگاه در روستای روعان شهرستان کبودراهنگ و محور نهاوند - نورآباد در منطقه قلعه قباد در دستور کار قرار گرفته، دفترچه احداث آن را به مرکز ارسال کردیم و کارها در شرف پیگیری هستند. امیدواریم با پیگیریهای انجام شده تا پایان سال و آغاز طرح نوروزی، مجوز تاسیس آنها را بگیریم و تعداد پایگاههای ثابت جادهای استان را به ۲۰ پایگاه برسانیم.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جمعیت هلالاحمر استان همدان، وی با بیان اینکه برنامهریزی شده تا در هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امدادونجات داشته باشیم، خاطرنشان کرد: ما دعا میکنیم حادثهای در جاده رخ ندهد اما به هر حال، تصادفاتی رخ میدهد و حضور ما برای امداد و نجات جان مردم لازم است؛ از طرفی وجود پایگاهها و مراکز امدادی، احساس امنیت مردم را بالا میبرد و نقش مهمی در نجات جان افراد دارد.
انتهای پیام
نظرات