علی زند وکیلی، مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهرهوری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این همایش از تشکیل هیئت امنای کانون کارآفرینی و اتاق فکر در تمام استانهای کشور خبر داد و اظهار کرد: تاکنون ۳۰۰۰ کارآفرین در کشور شناسایی شده است. مقام معظم رهبری در دیداری که با کارآفرینان داشتند مباحث مهمی را مطرح فرمودند و ما هم تلاش می کنیم با هماندیشی و تلاشهای دولت و تصویب مصوبات در مجلس از مباحث سلیقهای در استان ها عبور کنیم تا کارآفرینی بیش از هر زمان دیگری پیشرفت کند.
وی افزود: از تمام کارآفرینانی که در این عرصه خطیر و با تمام مشکلات و موانعی که وجود دارد تلاش میکنند و پرچم کارآفرینی را برافراشتهاند تشکر و قدردانی میکنیم و امیدوارم نمایندگان مجلس و استاندار گیلان هم در راستای ارج نهادن به تلاشگران حوزه کارآفرینی با برگزاری جلساتی، حداقل سالی یکبار پای دغدغه و مطالبات آنها بنشینند.
در این همایش علاوه بر دکتر سید کاظم دلخوش نماینده مجلس شورای اسلامی، تیمور پورحیدری رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، سیاوش آقاجانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان ، نمایندگان تشکلهای خصوصی، اعضای انجمن سرمایهگذاران و کارآفرینان منطقه آزاد انزلی، اتاق بازرگانی گیلان، اتاق اصناف، گمرکات، پارک علم و فناوری گیلان، صندوق پژوهش و فناوری، نمایندگانی از دانشگاههای گیلان و انزلی، فعالین اقتصادی منطقه و گیلان و کارآفرینان برتر و افتخاری حضور داشتند.
احمد دنیا مالی، نماینده بندرانزلی در مجلس هم در این همایش تصریح کرد: مجلس در حوزه تقنینی و قانونگذاری رویه حمایتی از کارآفرینی و حوزه تولید و اشتغال دارد لذا برگزاری چنین همایشهایی به تحقق اهداف ما در این بخش کمک خواهد کرد.
وی افزود: در دنیای امروز کسانی که توان ورود به حوزه تولید دارند افرادی هستند که صاحب ایده و خلاقیت هستند اما این جایگاه و زنجیره در بخش خصوصی فارغ از نگاه دولتی هنوز در کشور ما ایجاد نشده است.
این نماینده مجلس تعریف شدن بخش خصوصی در حوزه صادرات را مورد تاکید قرار داد و افزود: هزینههای تولید افزایش پیدا کرده است. ما در برنامه هفتم تلاش کردیم در بخش تخفیفهای مالیاتی مشوقهای خوبی را ایجاد کنیم، همچنین در بخش تسهیلات هم اصرار داریم از بخش تولید حمایت بانکی و تسهیلاتی به عمل آید تا خلأهای ما در این حوزه برطرف شود.
سیدکاظم دلخوش، نماینده صومعهسرا در مجلس هم در این مراسم اظهار کرد: اعتقاد دارم تحول اقتصادی بیشتر از هرجای دیگر باید در مناطق آزاد خصوصا منطقه آزاد انزلی اتفاق بیفتد. کاهش علم مدیران و تحریم یکی از مشکلات عدیده ما در کشور است و اگر چنین همایشها و مجالسی را کاربردی نکنیم و با ارتباط با بخشهای اجرایی و دولتی به مرحله اجرا در نیاوریم، راه به جایی نخواهیم برد.
وی استفاده درست از ظرفیت اصل ۴۴ برای بخش خصوصی و تعاونیها را لازم و ضروری خواند و عنوان کرد: ۹ بند از سیاستهای اقتصاد دریامحور قابلیت این را دارد که کارآفرینان ما به آن حوزه وارد شوند و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، کارآفرینان و سرمایهگذاران منطقه آزاد انزلی هم باید به این حوزه ورود کنند زیرا بسترها در این منطقه فراهم است.
نماینده صومعهسرا در مجلس بیان کرد: بهترین راه برای تدوین قوانین خوب و راهگشا در حوزه تولید و اشتغال و کارآفرینی این است که یک حلقه اتصالی بین نشستهای کارآفرینی و سرمایهگذاری و بدنه دولت و مجلس ایجاد کنیم.
در این همایش از ۱۵ نفر کارآفرین برگزیده و تاثیرگذار در اکوسیستم کارآفرینی استان گیلان تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام
نظرات