به گزارش ایسنا به نقل از ارتش، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه برگزاری نخستین همایش فرماندهی و مدیریت در جنگهای آینده که در دانشگاه افسری امام علی (ع) برگزار شد گفت: فناوریها روز به روز و به سرعت در حال تغییر هستند. اکثر فناوریها، تکنولوژیها و تجهیزات جدید تولید شده در دنیا در ابتدای تولید در خدمت نیروهای مسلح قرار میگیرند.
امیر سرتیپ نعمتی، افزود: جنگ، دورهها و نسلهای بسیاری پشت سر گذاشته و ما در نسل یا دوره ششم جنگ هستیم که مبتنی بر فناوری است. در این راستا، فرماندهی و مدیریت نیز با توجه به تغییرات تجهیزات و فناوریها تغییر میکند، یعنی نوع به کارگیری تجهیزات و فناوریهای جدید طبیعتاً دچار تغییر میشوند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به همایش برگزار شده ادامه داد: این همایش اعلام میکند که نیاز داریم فرماندهی و مدیریت ما در جنگهای آینده متناسب با نوع جنگ، تجهیزات و ساختاری که اساساً جنگ را تشکیل میدهد، باشد.
وی تصریح کرد کرد: این همایش، مقالات متعددی را در سطح کشوری جمع آوری میکند و اساتید برجسته نظامی و غیرنظامی که در حوزه مدیریت صاحب نظر هستند این مقالات را به عنوان ارزیاب به دقت بررسی میکنند.
امیر سرتیپ نعمتی اضافه کرد: خروجی همایش فرماندهی و مدیریت در جنگهای آینده مجدداً در دانشکدهها و مراکز آموزشی و فرهنگی ارزیابی میشود و به نوع رویکرد آموزشی ما در مراکز تخصصی تبدیل میشود. سپس بعد از آموزش این موارد در رزمایشها مورد ارزیابی عملی قرار میگیرند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش یادآور شد: در واقع، یک فرآیندی طی میشود و رسوبی که از دانش این همایش به وجود میآید در مراکز مختلف فرهنگی و آموزشی ما توسط اساتید مختلف اعم از اساتید دوران دفاع مقدس و اساتیدی که در حوزه مدیریت و فرماندهی در سازمانها و دانشگاههای دیگر هستند، مجدداً روی این مقالات بررسی انجام میدهند و پس از آن این مقالات به متون آموزشی تبدیل میشود.
وی عنوان کرد: در نیروی زمینی ارتش نوع تجهیزات خود برای جنگهای آینده را مشخص کردهایم. در این راستا، تجهیزات ما باید ۴ مؤلفهی دقیقزن بودن، هوشمند بودن، شبکه محور بودن و نقطهزن بودن را داشته باشند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش بیان داشت: این تجهیزات نیاز به یک رهنامه عملیاتی هم دارند یعنی ما برای تکمیل تجهیزات باید ابتدا مشخصات جنگهای آینده را احصاء میکردیم که این مشخصات از دید ما و یا از دید دیگران در کشورهای منطقه و فرا منطقه به چه نحو هستند.
وی اضافه کرد: همچنین باید مشخص میکردیم جنگهای آینده چگونه جنگهایی هستند تا بر مبنای آن تجهیزات را سازماندهی میکردیم، سپس آن را در قالب طرح به محضر فرماندهی معظم کل قوا (مدظلهالعالی) ارائه دادیم که مورد تصویب معظم له قرار گرفته است. در این راستا، جلسات بسیاری در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شده و این طرح اکنون در حال اجرا است.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان خاطر نشان کرد: تجهیزات نیروی زمینی ارتش قطعاً متناسب با جنگهای آینده تعریف شده است، چرا که اگر اینگونه نباشد فرماندهی و مدیریت جنگهای آینده معنایی ندارد.
انتهای پیام
نظرات