• چهارشنبه / ۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402090100725
  • خبرنگار : 30058

با پذیرش ۲۹۶ مقاله؛

چهارمین کنفرانس بین المللی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

چهارمین کنفرانس بین المللی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

ایسنا/اردبیل چهارمین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست و پنجمین همایش ملی جنگل ایران با پذیرش ۲۹۶ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اول آذر در مراسم افتتاحیه چهارمین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست و پنجمین همایش ملی جنگل ایران در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این دانشگاه دارای ۴۰۰ عضو هیات علمی و حدود ۱۵ هزار دانشجوی ایرانی و خارجی است، گفت: طبق آخرین رتبه بندی ISC دانشگاه محقق اردبیلی در جایگاه هفدهم قرار دارد.

وی با اشاره به حضور دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی بین المللی، ادامه داد: این دانشگاه در رتبه بندی اخیر شانگهای در سه رشته حضور داشته و رتبه اول مهندسی مواد، رتبه هفتم علوم کشاورزی و رتبه ششم علوم و مهندسی انرژی کشور را کسب کرده است. همچنین در آخرین رتبه بندی تایمز در رتبه ۱۰۰۰-۸۰۰ قرار دارد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این دانشگاه دارای ۵ دانشمند یک درصد برتر و ۱۶ دانشمند ۲ درصد برتر جهان است، اضافه کرد: همچنین از میان ۳۳۳ پژوهشگر پراستناد علوم انسانی کشور ۱۲ پژوهشگر از دانشگاه محقق اردبیلی هستند که پراستنادترین پژوهشگر علوم انسانی کشور نیز عضو هیات علمی این دانشگاه است.

وی با بیان اینکه منابع طبیعی و محیط زیست بخش بزرگی از زندگی ما را تشکیل می دهند، خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی دارای اساتید برجسته ای در حوزه منابع طبیعی است که در زمینه حل معضلات و چالش های این حوزه فعال هستند.

رئیس دانشگاه معین استان اردبیل افزود: در اغلب کشورها از پلاستیک‌ های تجدیدپذیر استفاده می ‌شود، اما انباشت پلاستیک و نایلون‌های غیرتجدیدپذیر در برخی محیط‌ها در کشور ما رنج ‌آور است و کم‌ توجهی به منابع طبیعی و محیط زیست، چالش‌هایی را برای زندگی بشر ایجاد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: بروز سیلاب ‌ها و خشکسالی ‌ها نتیجه دخالت انسان در طبیعت و نامهربانی با محیط زیست است و ترویج فرهنگ رفتار صحیح با طبیعت باید از مدارس آغاز شود که در برخی کشورها این رویه را اجرا می‌ کنند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه محیط زیست می تواند تاثیر مستقیمی در اقتصاد داشته باشد، گفت: با صیانت از محیط زیست می توانیم از صنعت اکوتوریسم به نحو احسن استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: باید به دنبال راهکارهایی باشیم که محیط زیست، منابع طبیعی و جنگل ها را حفظ کنیم تا محیط زیست عاری از آلودگی و سازگار با ما باشد.

علیرضا قنبری رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: برای این همایش ۳۱۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده بود که ۲۹۶ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.

وی با اشاره به مناطق اکولوژیکی ایران، افزود: ایران دارای ۵ منطقه اکولوژیکی هیرکانی، ایران تورانی، خلیج فارس عمانی، زاگرس و ارسباران می باشد.

رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی به ضرورت حفظ منابع طبیعی تاکید کرد و گفت: حاکم بودن شرایط نامساعد اقلیمی در بخش اعظم کشور به لحاظ محدودیت، محدودیت عرصه های جنگلی، منحصر به فرد بودن عرصه های جنگلی و پتانسیل ها و قابلیت های بالای محیط زیستی و اقتصادی این عرصه ها، گسترش فشارهای عمومی و هزینه بر بودن و سختی شرایط کار جهت برگرداندن اکوسیستم های طبیعی مورد خسارات به حالت اولیه از جمله مهمترین این ضرورت ها هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha