جمشید اسلامیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برداشت چای ترش در این شهرستان اظهار کرد: امسال سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان شادگان حدود ۲۵ هکتار بود که عملیات برداشت این محصول از اوایل آبان آغاز شد و چند روز گذشته به اتمام رسید.
وی با اشاره به اتمام برداشت چای ترش از مزارع، افزود: با توجه به شرایط مزارع، امسال بیش از ۱۰ تن چای ترش از مزارع شهرستان شادگان برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شادگان گفت: چای ترش گیاهی گرمسیری است که برای رشد به هوای گرم و آب کم نیاز دارد و مهیا شدن شرایط مطلوب برای این گیاه زمینه افزایش محصول را فراهم میکند.
اسلامیان عنوان کرد: محصول چای ترش کاربرد وسیع دارویی در درمان بیماریهای فشار خون، چربی خون، سرطان، بیماری کبد و کلیه دارد و دارای خاصیت آرام بخش و خنک کننده، ضدعفونی کننده و تصفیه کننده است.
وی با بیان اینکه مصرف چای ترش به صورت خشک است، افزود: با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... تهیه می شود اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است که مورد توجه مردم است.
انتهای پیام
نظرات