خلیل احمد سلامی در گفت وگو با ایسنا، گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۲۱۳۰ دادخواست در سامانه جامع روابط کار سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده که از این تعداد، ۱۴۱۴ دادخواست به صدور رای منجر شده است.
وی اظهار کرد: با ایجاد مراکز مشاوره، حضور مستمر در بنگاه های اقتصادی و برگزاری جلسات هماندیشی با تشکلهای کارگری و کارفرمایی تلاش کردیم که اختلافات کارگر و کارفرما کاهش یابد و در صورت لزوم اولویت صدور آرای رسیدگی به این دادخواستها، حل و فصل به صورت سازشی منجر شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با یادآوری اینکه ۳۵ درصد دادخواستهای کارگری و کارفرمایی در مراجع رسیدگی استان با سازش حل و فصل شدند، افزود: در سیستان و بلوچستان به واسطه فرهنگ و سنن و آداب مردمان این دیار، از گذشته موضوع سازش در سر لوحه رفع موارد اختلافی قرار داشته و از این حیث دغدغه خاصی وجود ندارد.
سلامی ادامه داد: با برنامه ریزی های صورت گرفته، تعداد جلسات و مراجع رسیدگی به درخواست و اختلافات واحدهای کارگری در استان افزایش یافته که این اقدام منجر به کاهش مدت زمان رسیدگی به دادخواست های کارگر و کارفرما شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: ۲۵ هیات تشخیص و حل اختلاف، به اختلافات کارگری و کارفرمایی در سیستان و بلوچستان رسیدگی می کنند.
انتهای پیام
نظرات