• دوشنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1402082921170
  • خبرنگار : 71579

اذعان رسانه‌های صهیونیستی به ناتوانی سامانه «ختس» در مقابل «فتاح ۲»

اذعان رسانه‌های صهیونیستی به ناتوانی سامانه «ختس» در مقابل «فتاح ۲»

رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که سامانه ضدموشکی «ختس» توان مقابله با موشک هایپرسونیک جدید ایران را ندارد.

به گزارش ایسنا به نقل از المیادین، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که ایران از یک موشک هایپرسونیک جدید رونمایی کرده است و این موشک به‌گونه‌ای طراحی شده است که توان عبور از سامانه دفاعی «ختس» را دارد.

این رسانه‌ها اذعان کردند که ساخت این موشک تهدیدی برای رژیم صهیونیستی به‌شمار می‌رود.

بر اساس این گزارش، خِتْسْ (در عبری: טיל חץ به معنای: پیکان؛ arrow)، نوعی سامانه دفاع ضدبالستیک است که از سال ۱۹۸۶ میلادی به‌طور مشترک توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا تولید می‌شود و توانایی بالاتری برای رهگیری موشک‌های بالستیک نسبت به سیستم مشابه آمریکایی ام‌آی‌ام-۱۰۴ پاتریوت دارد. این سامانه تنها مورد استفاده نیروهای جنگی رژیم صهیونیستی است و یکی از اهداف آن مقابله با موشک‌های بالستیک ایران همچون موشک‌های شهاب است.

طراحی و تولید این سامانه به عهده صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی و شرکت هوانوردی بوئینگ و نظارت بر آن توسط وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و آژانس دفاع موشکی ایالات متحده آمریکا صورت می‌گیرد.

در جریان بازدید صبح روز گذشته(یکشنبه) فرمانده کل قوا از تازه‌ترین دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه پاسداران، موشک کروز هایپرسونیک «فتاح ۲»، سامانه پدافندی متحرک «مهران» و پهپاد «شاهد ۱۴۷» رونمایی و آخرین اقدامات و پیشرفت‌ها در بخش موشک ماهواره‌بر و ارسال ماهواره به فضا اعلام شدند.

فتاح ۲ موشک هایپرسونیکی از انواع موشک‌های بالستیک ایرانی است که مجهز به سرجنگی با قابلیت گلاید و کروز است و در تسلیحات HGV و HCM دسته‌بندی می‌شود. ایران با موشک هایپرسونیک فتاح ۲ به پنجمین کشور دارنده این فناوری بدل شد.

تسلیحات Hypersonic glide vehicles (HGV) نوعی از موشک‌های هایپرسونیک است که با یک موشک تا ارتفاع بالا (بیرون جو) هدایت می‌شود و پس از بازگشت به داخل جو تا رسیدن به هدف خود مانور می‌دهد. پرتابه‌های HGV به‌جای ارتفاع‌گرفتن همانند شیوه پرتابه‌های بالستیک، در ارتفاع بسیار کمتری به همراه امکان تغییر مسیر مکرر به سمت هدف طی مسیر کرده و در نتیجه رادارهای هشدار زودهنگام پدافند دشمن در شناسایی آن‌ها دچار مشکل و احتمال غافلگیرکردن مجموعه دفاع موشکی دشمن بسیار بیشتر می‌شود.

تسلیحات hypersonic cruise missile (HCM) نیز از دیگر انواع موشک‌های هایپرسونیک است که با یک موشک به سرعت مافوق صوت می‌رسد و پس از آن با استفاده از موتور تنفس طبیعی اسکرم‌جت به حرکت خود ادامه می‌دهند. مزیت استفاده از این نوع، استفاده از موشک‌های کوچک‌تر برای پرتاب به سوی اهداف هستند که به هزینه کمتر و سهولت پرتاب منجر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha