دکتر عبدالله کبریایی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به خدمات ویژه حمایتی دانشگاه علوم پزشکی استان از بیماران کلیوی اظهار کرد: اکنون ۵۶۸ بیمار کلیوی در مناطق تحت پوشش دانشگاه ثبت شدهاند. از این تعداد، ۳۱۸ بیمار دیالیزی و بقیه پیوندی و سرپایی هستند.
وی افزود: بیماران دیالیزی از خدمات رایگان در تمام مراکز دیالیز دولتی و خصوصی بهرهمند میشوند و هزینه دارو و بستری شدن این بیماران رایگان است.
کبریایی با بیان اینکه ۲۵۰ بیمار پیوندی ثبتشده در دانشگاه هستند، ادامه داد: حمایت از این بیماران توسط صندوق حمایت از بیماران خاص تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال و از طریق جبران هزینههای درمان آنها انجام میشود.
وی با بیان اینکه یکی از بیماریهایی که افراد بسیاری در نقاط مختلف جهان با آن دستوپنجه نرم میکنند، بیماری کلیه است، گفت: افراد از زمان ابتلا به این بیماری باید به شکل مداوم تحت درمان قرار گیرند.
او با اشاره به روشهای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای کلیوی افزود: مصرف مایعات و آب به میزان کافی، ادرار کردن بهموقع و تخلیه کامل مثانه، رعایت بهداشت، محافظت از کلیهها در برابر سرما و ضربه و تنظیم میزان قند و فشار خون از جمله عوامل مهم در پیشگیری از این بیماری است.
انتهای پیام
نظرات