ذات الله زارعی امروز، ۲۷ آبان ماه در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: پس از بررسی میدانی با حضور مدیران و کارشناسان مرتبط، مکانهای متعددی از جمله منطقه جنگلی " شوکا شور" به عنوان یکی از گزینههای پیشنهادی برای مدیریت پسماند آمل قرار گرفت، اما از آن جایی که تاکنون برای این منطقه مجوز محیط زیستی صادر نشده است، از دستور کار خارج شد.
وی اضافه کرد: چند مکان دیگر در حال بررسی کارشناسی است و حتما مکانی انتخاب خواهد شد که کارشناسی شده و مورد تایید نهادهای مرتبط باشد.
فرماندار ویژه آمل اضافه کرد: موضوع محل دفن زباله در شهرستان آمل سابقهای طولانی داشته و متاسفانه به دلیل ترک فعلها و کم کاریهای دولتهای گذشته این بحران به دولت مردمی سیزدهم منتقل شد.
زارعی با بیان اینکه، شرایط بد نفوذ شیرابهها ازمنطقه دفن زباله در منطقه کوه عمارت به سمت پایین دست جاده هراز و سد مخزنی در حال ساخت هراز، در چند وقت اخیر باعث توقف کامل عملیات ادامه ساخت این سد شده است، گفت: به عنایت به پیشرفت قابل توجه سد هراز به خصوص در دو سال گذشته از دولت سیزدهم بوده و با افتتاح آن آب مورد نیاز حدود ۱۱۰ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان آمل و چند شهر مرکزی مازندران تامین و مشکلات کم آبی بیش از یک میلیون مشترک نیز برطرف خواهد شد.
وی اضافه کرد: به علت مجاورت محل دپوی زباله عمارت در مجاورت کاسه سد هراز، رئیس جمهور به همین علت ضرب الاجلی ۱۵ روزه را برای انتخاب مکان مناسب برای دپوی موقت زباله (تا زمان تاسیس کارخانه زباله سوز که حدود ۳ سال طول میکشد) مشخص کرد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، در یک هفته گذشته جانمایی محل دفن پسماندهای شهر آمل مطرح شدن منطقه " شوکاشور" در کیلومتر حدود ۱۷ جاده هراز به عنوان محل جدید دفن پسماندهای شهرآمل، که در یک منطقه انبوه جنگلی وعبور رودخانه خروشان هراز واقع شده، مخالفها و واکنشهای گلایه زیادی اهالی روستاهای مجوار، گروههای مردمی، شهروندان آملی، قهرمانان ورزشی و نهادهای رسمی این شهرستان را به همراه داشته است.
رئیسجمهور روز چهارم آبان در چهارمین نشست ویژه رفع موانع تولید اعلام کرده بود، ظرف ۱۵ روز آینده جانمایی جدید محل دفن پسماندهای شهر آمل انجام شود و وزارت نیرو همزمان کار پاکسازی و ایزوله محل دفن فعلی و عملیات اجرائی تکمیل طرح سد هراز را آغاز کند.
بلاتکلیفی مستمر و چند ساله حل معضل سایت انباشت زباله عمارت آمل در نزدیکی محل ساخت سد هراز علاوه بر اینکه نگرانیهایی بابت آلوده شدن آب این سد در آینده را ایجاد کرده است، پیشرفت چشمگیر سرعت عملیات اجرایی این سد مهم شمال کشور که طی ۲ سال اخیر رقم خورده را نیز تهدید میکند.
انتهای پیام
نظرات