به گزارش ایسنا، عبدالحسین خسروپناه در نشست شورای راهبری مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) که با حضور وزیر علوم برگزار شد، ضمن قدردانی از وزیر علوم و رئیس مؤسسه پایش علوم و فناوری و پایگاه استنادی جهان اسلام که یک مجموعه نیمه جان را جان تازه بخشیده و در مسیر رشد قرار دادند، نکات خود را برای فعالیت بهتر آن اعلام کرد و گفت: اگر مؤسسه پایش علوم و فناوری و پایگاه استنادی جهان اسلام فقط ارزیابی و رتبهبندی مجلات را برعهده داشته باشد، مجلات ما رشد نمیکنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: راهاندازی سامانه «نان» یک ضرورت بود و برای تکمیل فعالیت آن پیشنهاد میکنم برای سایر دستگاههای اجرایی و سازمانها نیز امکان طرح نیاز در سامانه ایجاد شود.
خسروپناه افزود: امکان نیازهای کشور به صورت موضوعی مانند موضوع مسائل خانواده و آسیبهای اجتماعی جامعه نیز در سامانه «نان» ایجاد شود.
امتیاز مقالات سامانه «نان» بیشتر شود
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: به مقالات علمی اثربخش که برای پاسخ به نیاز دستگاههای اجرایی در سامانه «نان» منتشر میشود و نیاز دستگاه را برطرف میکند، امتیاز بیشتری داده شود.
به نقل از وزارت علوم، خسروپناه با اشاره به اینکه در ۱۰ سال اخیر ۷۰ کرسی نظریهپردازی و نوآوری و ۷۰۰۰ کرسی ترویجی در کشور برگزار شده است، گفت: کرسیهای نظریهپردازی و ترویجی نیز در زیر مجموعه سامانه «نان» قرار بگیرد.
انتهای پیام
نظرات